Lördag och julgodis

God förmiddag på er!
Här tog hela familjen sovmorgon till nästan nio och det var skönt! Albin var hysterisk igår kväll från typ halv åtta och fram till halv tio.... Men sedan sov han hela natten i sin säng. Undrar varför han ska börja trilskas igen? Nåja, det går över tids nog.
 
Efter frukosten gick pappan, Albin och jycken ut. De monterade dit Albins nyinköpta bilstol i pappans "nya" bil så nu är det frittfram för han att åka även i den och redo för att åka med pappa till dagis på mornarna framöver. 
Tror de är iväg på premiärturen just i skrivande stund. Jag fick tydligen inte följa med! :(
 
Jag har vevat ihop två olika julgodisar nu på förmiddagen. Egentligen är jag inget jättefan av julgodis och har aldrig lagt ner någon större energi på att göra något heller men iår vet jag inte vad som flugt i mig?! :) Helt plötsligt har vi fyra olika sortersgodis som ligger och väntar på oss! Tex. så kokade jag min livs första Knäck förra veckan. Jag varken brände eller kokade över den ;) 
 
ett av morgonens tillverkning 
 
Nu ser jag att de dalar stora julaftonssnöflingor utanför fönstret! Mysigt! Dock ska det övergå till regn framåt eftermiddagen. 
I eftermiddag ska faktiskt denna mamma ge sig iväg hemmifrån ENSAM och få lite renovering! Det ni! ;) 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Du är så duktig och pysslig! Lycka till med renoveringen, skönt med lite egen tid o härligt att bli ompysslad. Här har vi julregn, grått o trist. Och morfarn han är på jobbet. Tråkigt.

2013-12-14 @ 16:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0