Mumsig söndag

Vi var ju iväg på 16 årskalas igår till Albins gudfar och det var trevligt. Albin hade jättekul och lekte nonstop. Han hittade dessutom en stor låda fullproppad med bilar, traktorer, gubbar och annat smått och gott att plocka med. Däremellan mumsade han in sig både kaka och glasstårta och var det tomt på tallriken lät han hela sällskapet få höra den fruktansvärda tragedin ;) Han upptäckte en ny delikatess dessutom- maräng. Mycket gott och smuligt tyckte Albin. Jättenyttigt tyckte hans föräldrar.... 
 
Gubbhörnan
 
Inte nog med alla kalasgodsaker utan vi stannade även till på Max för en sen lunch påvägen till kalaset. Albin fick sin alldeles egna hamburgare för första gången och den satt fint tyckte han :) Han hade även turen att bli ytterligare en ballong rikare då alla barnen fick ballonger. Lycklig kille! 
 
På hemvägen plockade vi upp jycken hos farmor. Han var helt utmattad efter en lååångpromenad och bus med en ny liten bekantskap. Tydligen hade han blivit ordentligt uppvaktad och pussad på av den lilla tiken. Det kan han behöva! :) 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Katti

Ja, det var roligt att se de. Fast han spelade lite svårflörtad, men svansens konstanta viftande avslöjade honom :-D

2013-11-18 @ 12:38:10
Postat av: Mamma

Skönt för Nico att få lite "avkoppling" hos farmor.

2013-11-18 @ 16:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0