Trotsiga unge!

Fredagskväll åter igen och här sitter vi i bilen och brummar fram längs E4:an. Nu har vi bara dryga 30 min kvar om vi har tur.
Albin somnade för en stund sedan. Vi har tittat på bilar, bussar och lastbilar. Spanat upp på lyftkranar och räknat kossor :) Han är duktig och tålmodig i bilen måste jag säga.

Eftermiddagen hemma var inte lika lugn och mammans tålamod sattes på prov åter igen. Allt var frid och fröjd fram till halv tre ungefär. Vi var ute och grejade, hämtade posten, höströjde i växthuset, åt våra egna små men ack så goda vindruvor och lite annat smått och gott och helt plötsligt försvann den glada Albin och ersattes av ett skrikigt monster. Vi gick in, gjorde iordning en flaska med lite gotti och la oss i sängen och tittade på tv, det gjorde susen! Skrikmonstret försvann och ersattes av mysAlbin igen :) Iallafall en stund tills nästa busvåg satte igång och nu var det åter igen kylskåpet vi bråkade om och senapsflaskan, gräddflaskan och lådan med vindruvor. Ja jisses! En låsanordning dit blir nästa projekt om det fortsätter såhär.

Trevlig helg allihopa!


Nu är det nästan tomt ute i mitt kära växthus


Kommentarer
Postat av: Janina

Här hemma kör vi frystejp på kylskåpet så han inte kommer in och tjuvar alla "bolle" och flaskor. Funkar skapligt bra iaf :)

Oj vad din graviditet går fort!! Mysigt att du känner lite iaf, det saknar jag redan. Jag är så bebissjuk här hemma så jag spricker! Barnen driver mig till vansinne och ändå vill jag ha fler, haha!

2013-10-11 @ 23:50:44
URL: http://schanina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0