Resumé av dag tre med Icamatkasse

Senapsstekt sillfile' med dillig gurksallad och potatismos

Filéerna kryddades med dijon, salt och peppar. Vändes i mjöl och stektes.

Rödlök skivades tunt och blandades med vitvinvinäger, olja, salt och peppar.
Gurkan skivades tunt, dillen hackades och blandades med rödlöken.


Ganska simpelt att tillaga med inte alltför många moment.

Smaken helt okej men jag kunde varit generösare med dijonen.
Dock tilltalade i sådan här fisk mig i gravidtillstånd. Jag hade fullt sjå med att greja tillagningen av de råa och beniga filéerna. (Tur att jag för en gångs skull åt riktig lunch idag!)

Särskilt barnvänligt var det inte heller.
Tanken var att Albin skulle få samma mat som oss men när vi började dela hans mat så ångrade vi oss när vi såg alla ben.
Istället fick han en Albinmatlåda från frysen.

Salladen smakade.... lök. Precis som igår.


Ingen mat jag kommer laga igen inom de närmsta månaderna. Men gillar man sådan här fisk så kan jag rekommendera att testa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0