Fredag redan

Veckan har gått rackarns fort! Dagarna har bara svischat förbi och imorgon är det dags att åka hem. Till en längtande pappa! <3


Idag började jag dagen med sovmorgon, till tio i elva! Fy vilken huvudvärk jag haft halva dagen men det var det värt! 😊
Albin vaknade vid åtta och låg och sparkade i väggen för att få en reaktion från mig. Jag sa åt honom att gå ut till mormor och morfar istället. Det gjorde han och jag somnade om 😊 

Albin och morfar var ute på förmiddagen och när de kom in la de sig för middagsvila. Albin sov närmare två timmar. Och även Elsa passade på att vila när det var tyst och lugnt. 
Efter vilan körde grabbarna rally. 
Albin har varit inne och fingrat på morfars ratt flera gånger och idag hann de äntligen med att köra lite. "Vovo räser bil"/Volvo racerbil. 

Vi åt en tidig middag (andra dagen Albin inte äter någon riktig mat) och vid fyra åkte vi in mot stan för att möta upp moster och onkel och lämna över Albin till dem. De var nämligen iväg till badhuset och Albin blev riktigt förväntansfull när jag visade honom badbyxorna här hemma och berättade vad de skulle göra. 
De hade haft det jättebra och Albin hade varit som en fisk i vattnet.
Medan de badade strosade jag, mamma och Elsa omkring i affärerna på Ikano. Som vanligt blev det mest bara lite småplock till barnen. Fast en ny mascara följde med mig hem idag iallafall 😊
Jag blir så jävla snål mot mig själv. Jag tycker det är kul och vill så gärna köpa nya kläder till MIG SJÄLV men när jag sedan hittar något jag fastnar för blir jag snål. Om jag tex. hittar en snygg tröja för 149 kr som jag skulle vela ha tänker jag att för de pengarna skulle jag nästan kunna köpa två paket blöjor istället. Och  hittar jag ett par byxor för 399 kr, tänker jag att jag nästan skulle kunna få en veckohandling för de pengarna. JAG BLIR TOKIG! 
Så även denna gång kom jag tomhänt hem med något nytt till mig själv. 
Och om någon dag kommer jag stå hemma och irritera mig över att jag inte har något snyggt att ha på mig.

En fika tog vi också. Elsa mumsade i sig en hel banan och jag en räkmacka. Gott!
En liten runda in på Ikea hann vi också.

Vi var hemma efter sju. Albin fick en nattmacka innan han och mormor gick upp och la sig och läste bok medan jag nattade Elsa. 
Elsa somnade hyfsat snabbt och lätt men Albin hade lite svårt att somna idag.
Jag hoppade i ett varmt bad, la ansiktsmask och njöt i cirka en kvart innan jag började bli rastlös. Men nu har jag iallafall använt den där ansiktsmasken som legat hemma i skåpet i närmare ett år utan att jag kommit mig för att använda den. (Det var en chokladmask och det var nästan obehagligt att smeta på sig den. Kändes och luktade exakt som kakao blandat med smör. Vattnet blev helt brunt när man tvättade av den. Usch! Synd att jag har en till likadan hemma. Haha!) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0