Torsdag

Idag har vi varit vakna sedan femsnĂ„ret imorse. Fast Elsa var klok och sov till halv sju 😊
Albin vaknade och hade akutont i foten. Mest psykiskt tror jag för han vaknade och upptĂ€ckte att hans gamla plĂ„ster han haft pĂ„ foten i flera dagar nu hade lossnat. Katastrof! 😉 Och nĂ€r ett nytt plĂ„ster satt pĂ„ plats fick han vĂ€ldigt ont i magen istĂ€llet. SĂ„ jag vet inte hur det stod till med den lille herrn?
Pappan gjorde iallafall ett tappert försök med att bĂ€dda ner dem bĂ„da igen och försöka slumra en stund till men det gick inte. Inte heller jag lyckades somna om. 
Alla krĂ€mpor gav sedan med sig under morgonen 😊

I förmiddags hade jag bestÀmt trÀff inne i staden med en tjej för att köpa en större overall och en jacka Ät Elsa. Vi skulle ses vid öppna förskolan och nÀr vi ÀndÄ var dÀr sÄ tÀnkte jag att vi lika gÀrna kunde stanna kvar och leka lite. Det var ju evigheter sedan vi var dÀr sist, Elsa var vÀl bara nÄgon mÄnad gammal dÄ. Och Albin kan behöva fÄ se lite andra barn. Har ju varit dÄligt med det nu under jullovet.

BĂ„da barnen tyckte det var skoj!
Albin var dock vÀldigt försynt och försiktig och höll sig helst en bit ifrÄn de andra barnen. Jag som trodde han fÄtt lite skinn pÄ nÀsan frÄn dagis, men det kanske Àr annorlunda med barn han inte trÀffat tidigare och inte kÀnner.
Elsa dĂ€remot tog för sig och var inte ett dugg blyg. Hon satt mitt i dĂ€r nĂ„gra större barn lekte och inte tĂ€nkte hon flytta pĂ„ sig inte. Och inte heller ett dugg vakande över var jag höll till. 
Men Albin höll sig gĂ€rna nĂ€ra Elsa. Dels för sin egen trygghetsskull samt för lite beskyddande 😊 

Vi Ă„t lite mellis/lunch och lekte en stund till innan vi styrde hemĂ„t igen. Troligtvis med lite nya baciller. Men men. 


Det var tvĂ„ trötta barn jag hade i bilen och trots mina försök med att hĂ„lla dem vakna genom att sjunga sĂ„ illa jag kunde somnade Ă€ndĂ„. 

Vi var hemma vid halv ett och Albin la sig nÀstan sjÀlvmant.
Jag slĂ€ngde i mig lite lunch medan jag vaggade Elsa i vagnen. TĂ€nkte hon kunde sova dĂ€r i istĂ€llet för i mitt knĂ€. Men efter en och en halv timmes trugande gav jag upp och nu ligger hon hĂ€r vid mig i soffan iallafall. Suck! 

(Ja jag vet! Dagens outfit Ă€r inget att skryta med 😉 Tröja med hjĂ€rtan, byxor med blommor och randiga strumpor i blĂ„tt, orange, grönt och gult. Haha! Men nĂ€r vi kom hem frĂ„n Öppna sĂ„ slĂ€ngde jag klĂ€derna i tvĂ€tten (lite bacillskrĂ€ck har jag 😉) och pĂ„ sig fick hon det som redan lĂ„g framme och anvĂ€nt sedan tidigare. DĂ€rav en inte sĂ„ jĂ€tte angenĂ€m kombination.) 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0