Hemma måndag och äntligen utelek

Barnen och jag var hemma och lediga.
Elsa var ordentligt förkyld och jag kände mig ganska vissen också på förmiddagen. Albin verkar vara relativt opåverkad. Hittills.

Vi slöade inne hela förmiddagen. Så skönt! Elsa la sig tidigare än vanligt för vilan men sov nog bara knappt en timme. 
Vi åt lite lunch och klädde på oss och gick ut.

Nu är det inte sådär fasligt kallt längre så det kändes faktiskt riktigt skönt ute. Man frös inte så fort man stack ut näsan.
Vi lekte en hel del och äntligen har Elsa vant sig vid att röra sig i alla kläder! Tidigare har hon mest bara stått stilla, velat bli buren eller skjutsad på tex. pulkan och det har ju lett till att hon börjat frysa så fort. Men nu har hon börjat fatta grejen och förstått att man faktiskt kan leka med snön också 😊 Såvida hon inte tvingas ha för tjocka och otympliga vantar på sig.
Vi fortsatte bygget med snögrottan som pappan och Albin påbörjade i helgen. Den blev sedan en tunnel och strax efter var det någon som hoppade på den, trillade igenom och hängde fast 😉

Vi åkte snowracer också! Nu när snön är tillplattad går det riktigt bra att åka i backen vid garaget. Elsa skrek av glädje när vi swichade ner 😊 
En timme senare ville Albin in till farfar. Han tog med sig ett äpple till mellis. Jag och Elsa gick in till oss och åt "siin"/apelsin. Sedan lagade vi spagetti och köttfärssås och inväntade att pappan kom hem.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0