Avrundning av dagen

Jag vände upp och ner på huset här i dag. Allt som kunde vädras, rystas eller piskas åkte ut (tur att vi har ett långt räcke att hänga på:). "Sanering" av soffan genomfördes, alla dynorna piskades frenetiskt och kuddfodralen åkte in i tvättmaskinen. Två maskiner tvätt hanns det med också.
Efter städningen tog vi en promenad ner till Malena och Isak där vi fick kaffe och bulle. Och så promenad hem igen. Jag tog fram och invigde mina stavar för detta år också.
Väl hemma igen slutförde jag det sista av städningen, läste tidningen och dess korsord och sedan lagade jag kvällsmaten....
Nu sedan några timmar tillbaka hänger vi i soffan bara.
Min kropp mår hyfsat bra efter alla dagens bestyr. I magen är det full fart stundvis och formen på den blir stundtals helt koko! Platt på vänster sida och hel bullig och spänd till tusen på höger sida. Börjar fundera på hur saken där inne ligger nu egentligen? Trycker på ganska så bra neråt och bak i ryggen med. Hoppas hoppas!

Igår kväll åkte hundens trimmer fram, så nu har han redan sommarfrillan! Han blir så liten och ynklig när all päls åker av. Men ack så söt! :) Och han själv verkar tycka att det är skönt att bli av med flera kilo päls. Det är bara lite finputsning kvar på han nu.

Nä, nu får det räcka för i dag.


Kommentarer
Postat av: Katti

Kan inte jag få låna Nico någon helg nu så min hundkompis får se att han inte alls är tjock. Hon var lite dum sist och skrattade bara när jag sa att det mesta är päls..... och konstaterade att "han ÄR tjock". Inte min lille prins, inte :-(

2012-04-30 @ 20:03:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0