Återställd

Idag har jag känt mig som en helt ny människa! Igår kände jag mig så bitter och less medan jag idag känner mig mer uppåt. Akupunktur och lite snabb hemmaspa kan göra susen :) Något som också bidragit till min humöromvändning är att jag idag fått mer möjlighet till att påta i trädgården. Ligga på knä och rensa ogräs är balsam för en trött mamma. Natten till idag var hundra gånger bättre än den innan! Visst, lite gnäll ett par gånger men det var inget att jämföra med tidigare natten. Dessutom vaknade även Peter också och gick bland annat upp och bytte blöja. Kändes skönt :) Tänk vad en sådan liten gärning kan betyda så mycket. Något som gjort mig ännu mera uppåt idag var att jag både igår kväll och tidigare idag lyckades pumpa ur två rejäla måltider med mjölk! Första gången på länge nu. (att den ena av dem gick till spillo då gossen inte alls ville äta när pappan trodde det behöver vi ju inte tala om;) Men den andra portionen slank ner bra när farmor serverade den tidigare ikväll :) Farmor fick även agera barnvakt då jag och Peter for iväg och var med på dagens volleyboll pass. En timme var vi borta och dom hade klarat sig fint utan oss :) Albins öga är fint idag igen. Skönt att det inte verkar bli något av det. Och såret på insidan av underläppen är inget han bryr sig om idag heller. Vår tappra lille gosse


Blåbär

I eftermiddags tog svärmor och jag på oss stövlarna och gick till skogs. Vi tänkte plocka massor med blåbär. Tyvärr blev vi besvikna över hur lite bär det finns i skogen i år :( Blev ju bortskämda förra året då man kunde sitta på samma fläck i en kvart och plocka och plocka. Nu är man tvungen att leta efter bären. Men ett par liter fick vi med oss hem i alla fall :)


Morr

Vilken pålitlig vakthund vi har...


Huggorm

Här provtuggas det bitring för första gången. Lite assistans behövs ;) Men måste vara bra mycket bättre och nyttigare än att ligga och bita på händer, fingrar, armar, kuddar och spytrasor! :) Ja han försöker "hugga" efter allt nästan. Och hårt biter han dessutom! Jag hoppas inte han redan börjar få tänder... Vår lille bebis!


Mammarenovering

Farmor/svärmor har varit här nu ikväll. Vi åt lasange och hon myste med Albin. Jag fick massage och akupunktur så ni är jag en pigg och alert mamma igen ett tag :) Jag slog på stort efter det och tappade upp ett bad dessutom. Fast först badade jag tillsammans med Albin för första gången. Det var mysigt och han accepterade läget, fast han var bra tveksam emellanåt. Jag tvättade håret, rakade benen och filade fötterna. En helkropps renovering kvällen till ära. Mycket skönt och behövligt. Känner mig redan piggare. Jag tog till och med med mig boken till badrummet och tänkte ligga i badet och läsa lite. Men tji fick jag! Pojken blev hungrig så det var bara att masa sig upp ur det varma och väldoftande vattnet... Jag försökte vara förutseende och mata pojken innan vi hoppade i badet, men han tokvägrade att äta ens en droppe. Busungen! :) På tal om något helt annat så är jag nästan röd som en kräfta. Medan Albin som på dagen passade jag på att sitta i solen en stund. Och det syns kan jag säga ;) Tack och lov gör det inte ont. Ännu.... Med tanke på att Albin sov så oroligt inatt så kanske vi har en förklaring. Han har varit gul geggig i höger öga idag och lite lite svullen och röd. Så han kanske har något skit kroppen helt enkelt. Dessutom har han ett sår på insidan av underläppen. Antingen har det varit en blåsa eller också har han rivit sig. Hur som helst så verkar han inte lida av det och det är det viktigaste :) Det har märkts att även han är sliten efter den gångna natten. Hans förmiddagslur höll i sig i nästan TRE timmar, på mage på filten ute :) Efter det har han hunnit med ytterligare två kortare lurar och nu ligger han och snusar här på mitt bröst. Tyvärr har jag ingen bild att bjussa på från idag. Bilderna från när vi badade blottar mina tuttar och så gästvänlig att vida er dem är jag inte ;)


Slagit läger

Jag, Albin och Nico har slagit läger på en filt i skuggan under äppelträdet. Jag har tagit med mig en hel bunt gamla skvallertidningar, två böcker, kaffe, vatten, ny blöja, penna till korsorden och lite annat så att vi klarar oss här en bra stund :) Önskar er en lika fin dag! Puss


Amning vs frihet och sömn

Usch vilken jobbig natt!!! Albin brukar aldrig vara ledsen eller arg på nätterna. Visst han gnäller lite när det är dags för käk, men tystnar och blir nöjd så fort han får käk. När han ätit färdigt är det sällan några protester att lägga ner honom igen och oftast somnar han om inom någon minut bara. Men i natt har han varit som en helt annan bebis... Han vaknade redan innan ett och var ledsen. Jag trodde det var dags för käk, som vanligt den sista tiden. Men icke! Han skulle absolut inte ha bröstet utan fortsatte vara ledsen och skrika som en tok! Nappen dög stundvis i kombination med att ligga tätt mot mig i famnen och vaggas. Jag trodde han somnade om och lade ner honom i vaggan igen. Men fick börja om proceduren igen. Så höll han och jag på ett par gånger innan han kom till ro. Efter det har han titt som tätt vaknat och kallat på min uppmärksamhet. En eller två gånger (minns faktiskt inte hur många) ville han äta i alla fall men fortfarande missnöjd. Nu ligger han här mellan oss nöjd och sover. Jag undrar vad det var som spökade för honom i natt? Magont eller kanske öronont? Han har när jag tänker efter haft händerna mycket uppe vid öronen under dagen igår. Kan det vara ett tecken? Jag tolkade det som han "hittat" sina öron och tyckte det var spännande att dra och hålla i dem. Läste nu om öroninflammation hos bebisar och tycker inte riktigt det passar in... Får vänta och se hur han är och verkar må när han vaknar igen. Jag som redan innan denna natt är ganska så slutkörd av all nattamning vår lille pojk krävt den sista veckan. Han har velat äta tre till fyra gånger varje natt hela förra veckan! Men man kommer som mamma in i någon sorts andra "andning" (eller kanske tredje och fjärde andning;) och klarar dagarna med alldeles för lite sömn i kroppen. Vilket är en himla tur! Men det känns som denna natt var pricken över i:et. Hur länge orkar man? Humöret och tålamodet börjar ta slut... Till och med att jag börjat fundera i banorna att börja ge ersättning så jag någon gång kan få "slippa" ta hela nätterna själv. Det är ju fan att det ska vara så svårt att pumpa ur lite mjölk! Jag har till och med nästan helt slutat försöka. Jag blir bara frustrerad och tid tar det... Jag blir också frustrerad och lite förbannad över att Peter knappt verkar reagerar eller vakna längre när Albin vaknar på nätterna. Då blir det ännu mer påtagligt att allt hänger på mig. Visst jag vet att det är så om man vill amma och amma vill jag så länge jag bara kan. Men just nu känns det så oändligt och överhängande. Jag blir ju helt låst. Natt som dag! Men jag får tänka på de ord en vän sa: Bättre att en av er sover på nätterna och är piggare under dagen istället. Så sant så. Men när jag sitter här på sängkanten gång efter gång varje natt känns det ändå tröstlöst... Nä usch vad jag gnäller! Men man behöver lite gnäll dagar också faktiskt.


Gullunge

Vad då avslappnad? :) God natt


Velig bebis

God afton. Här sitter jag i soffan med en trött liten kille som inte vet om han ska ha nappen, äta, sova, vara vaken, skratta eller gråta? Så han gör lite av allt. För säkerhetsskull. På toppen av det hela har vi det ruskigt varmt inne också! Vi har just suttit ute på trappan och skådat blixtrarna ut mot havs. Vilket skådespel. Vi får se hur nära oss det kommer... Tidigare ikväll, efter middagen gick vi ner till sjön och tog premiär doppet här hemma (inte klokt att det dröjt till slutet av juli!). Det var hela tjugotre grader och riktigt behagligt. Innan vi gick hem stannade vi till nere hos M och M igen och snick snackade lite. Väl hemma fortsatte vi med plock och städ. Vi har nog minskat flyttkartong berget med tre eller fyra kartonger i dag. Tjoho! Vardagsrummet är helt okej i ordning nu och likaså kök och sovrum. Frågan är ju också hur mycket vi ska packa upp nu?Vi hoppas ju kunna dra igång lite renovering snart. Nu tycks pojken somnat här på bröstet... Håll tummarna att han sover vidare efter dumpningen i vaggan :)


Avkoppling

Efter ett dopp blir det söndags korsordet och lite kaffe på trappan men en sovande bebis i vagnen :) Mycket behagligare ute nu.


Plock och plock

Det är riktigt kvavt och klibbigt här. Vi håller oss inne med försök till korsdrag och plockar bland all bråte. Det går sakta framåt :) Albin har just vaknat från sin lilla förmiddagslur, har ätit och fått ny blöja av pappan så nu är han nöjd igen. Tror det drar ihop sig för ett svalkande dopp i poolen snart!


Morgon trötta

God morgon. Jag och den minsta i familjen är kvar i sängen än. Vi har tagit lite sovmorgon. Peter och jycken har varit uppe sedan åtta eller nått tror jag. Just nu rensar han kistan som står i hallen, vi vill flytta på den så vi kan ställa vagnen där istället. Vi började plocka lite här hemma igår kväll. Fick upp två fönsterlampor i köket bland annat. Men annars chillade vi mest. Tog en promenix ner till Magnus och Malena och sa hej- nu är vi hemma igen :) Faktiskt att vi badade i poolen! När vi kom hem igår var det tydligen tjugofyra grader där i. Men när vi skulle bada lite senare hade det sjunkit till tjugo grader bara. Snacka om snabb växling. Men det gick ändå och under tiden vi plaskade lämnade vi in Albin till farfar så de hade en liten konferens på kvällskvisten :)


Åka bil

Försökte blogga igår kväll men självklart fungerade det inte... Syrran och onkel Joel var ute hos oss igår kväll igen. Vi åkte till vårt special badställe vi hittade för två år sedan :) Vilken fin kväll det var! Till kvällsmat blev det tacos. Det var bra länge sedan vi åt det så det var på tiden. Efter kvällsmaten drog jag med Albin på en rask promenad med förhoppning om att han skulle somna. Visst somnade han men vaknade lika fort när vi kom tillbaka och vagnen slutade rulla... Han fick underhållas av mormor och mormor Siv medan vi andra drog igång en omgång TP. Vi höll på till midnatt innan någon av oss nästan vann. Fy fan vilka frågor! Och ändå var det den senaste uppdaterade versionen. Illa!!! Nu sitter vi i bilen påväg hem. Vi har faktiskt kommit mer än halvvägs och Albin sover gott. Han somnade genast när vi började färden, blev lagom till hans förmiddags lur. Men han vaknade till redan innan Norrköping igen men somnade om igen efter en stund :) (den där dumma solen letar sig in mellan solskydden på fönstret)


TP

Vilket skit spel!!!


Skit app

Jag försökte typ tusen gånger igår att få iväg det tidigare inlägget. Men icke! Bloggappen verkar bara fungera när den själv vill... *morr* På hemvägen igår stannade vi även till i Ödeshög på Johannamarknad. Peter var hungrig och ville till varje pris ha munkar. Det var lättare sagt än gjort att köpa munkar på den marknaden, men till slut hittade vi ETT ställe där de sålde. Annars inhandlades bara en ny pyjamas till knoddas. Vi var väl hemma vid sex kanske och då vankades det raggmunk med fläsk här. Gott när man var vrålhungrig! Sedan njöt vi av den sista solen på en filt innan molnen kom. Syrran och onkel Joel var här igår också på kvällen så vi spelade en omgång spel. Peter vann och jag kom tvåa :) Albin var på uselt humör då och tyckte spelet var skit tråkigt.


Familjemys och tolv veckor

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3


Familjemys och tolv veckor

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3


Familjemys och tolv veckor

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50115d81e087c30719000025.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50115d81e087c30719000025.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50115d81e087c30719000025.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50115d81e087c30719000025.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_5011a506ddf2b3761d000017.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_5011a506ddf2b3761d000017.jpg" class="image">


Familjemys och tolv veckor

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50115d81e087c30719000025.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50115d81e087c30719000025.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_5011a506ddf2b3761d000017.jpg" class="image">


Familjemys och tolv veckor

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50115d81e087c30719000025.jpg" class="image">


Familjemys och tolv veckor

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50115d81e087c30719000025.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50115d81e087c30719000025.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_5011a4969606ee2296000028.jpg" class="image">


Familjemys och tolv veckor

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50115d81e087c30719000025.jpg" class="image">


Familjemys och tolv veckor

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3


Familjemys och tolv veckor

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50115b86e087c36a730000db.jpg" class="image">


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ecbe087c334050000e9.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ecbe087c334050000e9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ecbe087c334050000e9.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ecbe087c334050000e9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ecbe087c334050000e9.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ecbe087c334050000e9.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ecbe087c334050000e9.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ecbe087c334050000e9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ef6ddf2b33d2e0000b7.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ef6ddf2b33d2e0000b7.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ef6ddf2b33d2e0000b7.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ef6ddf2b33d2e0000b7.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114f379606ee7ef400000c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114f379606ee7ef400000c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50115a93e087c3397a00028b.jpg" class="image">


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ecbe087c334050000e9.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ecbe087c334050000e9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ecbe087c334050000e9.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ecbe087c334050000e9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ef6ddf2b33d2e0000b7.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ef6ddf2b33d2e0000b7.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114f379606ee7ef400000c.jpg" class="image">


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ecbe087c334050000e9.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ecbe087c334050000e9.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ef6ddf2b33d2e0000b7.jpg" class="image">


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114ecbe087c334050000e9.jpg" class="image">


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114eb2ddf2b337bb0000e1.jpg" class="image">


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114de3e087c334000000aa.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114de3e087c334000000aa.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114de3e087c334000000aa.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114de3e087c334000000aa.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114de3e087c334000000aa.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114de3e087c334000000aa.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114de3e087c334000000aa.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114de3e087c334000000aa.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114e05e087c3340c00009b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114e05e087c3340c00009b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114e05e087c3340c00009b.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114e05e087c3340c00009b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114e1cddf2b337b00000ac.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114e1cddf2b337b00000ac.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114e3d9606ee662200007e.jpg" class="image">


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114de3e087c334000000aa.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114de3e087c334000000aa.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114de3e087c334000000aa.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114de3e087c334000000aa.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114e05e087c3340c00009b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114e05e087c3340c00009b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114e1cddf2b337b00000ac.jpg" class="image">


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114de3e087c334000000aa.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114de3e087c334000000aa.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114e05e087c3340c00009b.jpg" class="image">


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114de3e087c334000000aa.jpg" class="image">


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dd1ddf2b337b70000c2.jpg" class="image">


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_50114dbbddf2b337c20000a4.jpg" class="image">


Familjemys

Nu är vi påväg hemåt. Vi har ätit våffla, köpt polkagrisar, suttit nere på stranden och trängts med alla andra turister i värmen. (Gränna är verkligen som en gryta, jävligt varmt!) Vi har haft det mysigt hela dagen lång :) Har nu en trött Albin här bredvid mig som även fyller hela tolv veckor i dag. Hurra hurra! Dagen till ära passade han på att visa sin mamma och pappa att han lärt sig göra "brum" ljud med läpparna och munnen. Söta unge! <3


Gränna

Vi sitter i bilen påväg mot Gränna. Blev en utflykt denna fina dag :)


Ledsen bebis

Oj oj vilken missnöjd bebis vi haft i dagarna två!!! Gissar på att han tycker det är varmt, klibbigt och kvavt. Får jätte svårt att komma till ro och sova på dagen vilket leder till att han blir jätte övertrött och inte vet var han ska ta vägen eller göra utan blir skit förbannd, ledsen och frustrerad. Vi blir även vi ganska frustrerade när vi inte lyckas på honom nöjd och glad vad vi än försöker med... I skrivande stund sover han äntligen en ordentlig lur i vagnen, på mage :) Igår när Albin och jag var inne i stan och träffade Therese och Micke ville han inte alls visa sig från sin bästa sida... Men jag förstår honom, det var äckligt varmt inne i stan! Bättre och stanna här ute på landet där det fläktar skönt och man kan ligga med rumpan bar på gräsmattan :) Jag tyckte det var himla kul att träffa dom igår! Snacka lite skit och äta pizza. Nog tyckte Albin det också stundvis för han smilade upp sig ordentligt till Micke när han bland annat visade honom den fina regnbågsflaggan ;) Tror också att Albin är inne i ett tillväxtsprång. Delvis med tanke på all missnöjdhet men också att han vill äta minst tre gånger per natt igen. Det är jobbigt för mamman! Men jag hoppas han snart kommer över det igen


Albin 10-11 veckor

Det händer saker för varje dag nu nästan. Det senaste är väl att Albin är jätte stark i nacken nu och håller huvudet helt själv när han sitter upp. Någon enstaka gång kan klumpen bli lite tung :) Ligga på mage är fortfarande en favorit! Det är skönt att gnossa pannan mot filten och mysa ner sig med hela ansiktet. Händerna är himmlans goda att äta och sulta på. Helst ska hela näven in i munnen och fingrarna ner i halsen :) Det är roligt att se att han faktiskt kan styra sina händer lite nu. Han tycker också om att plocka med andras fingrar och gärna bita på dom. Han biter hårt dessutom med sin tandlösa lilla mun. Skrattar och pratar gör han så fort han är utvilad och mätt. Det kommer nya ljud nästan varje dag och vissa toner är riktigta öronskärare :) Håret växer och en ljus liten frisyr går så smått att skåda. Så gott som varje morgon hittar man honom liggandes på mage i vaggan och lite halvt förbannad för att han inte kommer vidare :)


Semester på semestern

Här är det slappt i dag. Jag ligger på en filt och läser bok. Peter ligger i hammocken och läser gårdagens tidning. Jycken snarkar i gräset och bebisen sussar sött. Mormor läser tidning. Dom som gör något vettigt är mamma och pappa- vattnar och klipper gräs. Jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter och humöret blir inte det bästa då... Men jag måste rycka upp mig! Ska ju in till stan och träffa Therese och Micke i eftermiddag. Ska bli så skoj! Sist vi sågs alla tre var jag höggravid, fet och ful :P Visserligen är jag fortfarande lite fet och ful, men betydligt mindre än då och definitivt inte höggravid :)


Landet

Då andas vi lantluft igen. Har precis kommit ut till sommarstugan efter kalasande hos onkel Joel. Vi hann även med att hälsa på en barndoms vän till mig och hennes familj i förmiddags. Deras nya medlem var inte stor. Cirka sju veckor förtidigt född och nu en månad ung. Jisses vad liten! Vågade knappt peta på den lille krabaten :) Men det var roligt att ses. Vi har nog inte setts på fyra år kanske. Känner att det blir en tidig kväll i dag också. Såhär trött jag varit de sista dagarna vet jag inte när jag var sist? Men från det ens till det andra så är mins utslag och blåsor mycket bättre i dag! Blåsorna på armarna har börjat torka ur och jag är inte alls lika öm. Tur det för i dag har det blåst kallt och långbyxor varit ett måste. Tack för i dag slut för i dag


Tidig morgon

Har just matat en hungrig Albin. Han har somnat om gott, direkt efter maten. Dock är jag pigg och kan inte somna om. Var på toa och passade på att kolla in fina utslag i ljuset där inne. Det känns faktiskt som att det har blivit liiiite bättre sedan igår. Jag tog ytterligare en tablett igår kväll (får ta max två per dygn). Nog ser det fördärvligt ut och äckligt... Men det tycks inte har blivit mer och de ömmar inte på samma sätt. Skönt! Slipper nog åka upp och sätta mig på akuten och vänta hela dagen. Bäst jag försöker somna om nu som den här lilla krabaten var klok att göra :)


Här i Linköping avslutas dagen tidigt. Jag är helt sjukt trött och har varit hela dagen. Har knappt orkat hålla ögonen öppna stundvis. Vi åkte direkt ut till moster Helen när vi kom ner i eftermiddags och hängde där ända till åtta. Albin låg näck och trivdes med all beundran över honom :) Passade på att kissa lite i det fria (läs på altanen ;). Nu en snabb dusch och sedan sängen. Natti


Stopp i Trosa för lunch


Färdig!

Ett läkarbesök, besök på Apoteket och intag av en dos Betapred och Tavegyl senare sitter vi nu i bilen och styr söderut. Läkaren tyckte det såg jätte märkligt ut och kunde inte säga vad det kan vara. Hon gissade på en allergisk reaktion av någon växt eller dylikt. Men jag vet med 99% säkerhet att jag inte var ute i torsdags och gick emot något... Nu vänta och se om pillrena hjälper. Om inte får jag uppsöka akut imorgon och kollas av en hudläkare. Hon ville skicka mig till hud redan nu egentligen, men hudavdelningen här i stan har semester stängt. Jag hoppas det lindeas något nu för i natt har jag haft ont och kan inte ligga som jag vill. När jag sedan går upp har låret svullnat så det stramar som tusan innan det "mjukats" upp. Tur att det är fint väder idag så jag kan ha en luftig kjol! Byxor hade jag nog inte klarat att ha på mig... Men i alla fall var hon nästan helt säker på att det inte är något som smittar. Tack! :)


10.00

Klockan tio ska jag få min dom!


Jag med min vanliga "tur"

Sådär ja. Äntligen i säng! Det är inte lätt att hinna med allt man tänkt göra när man har en liten knoddas som har helt andra planer än oss :) Men nu så har vi lyckats ta hand om tvätt, diskat, nöd badat bebis (en liten olycka skedde:), duschat oss själva, nattat en mycket envis bebis som inte ville sova och lyckats packa det mesta inför vår resa. Inte lätt att hitta alla grejer i flyttkaoset. Så nu ligger jag här och funderar på vad jag glömt ta fram... Har ställt klockan för ringning imorgon igen och hoppas på att få en läkartid på jouren. Har sedan igår fått massa röda utslag på höger lår och arm. Under natten bildades det små vätskefyllda blåsor också och de har börjat ömma, hetta och irritera en hel del! Undrar verkligen vad det är och hoppas innerligt att det inte är något som smittar till lille Albin! Ringde i förmiddags till jouren men då var deras tider redan slut... Alternativet var att uppsöka akuten, med risk att få sitta där halva dagen. Det lockade inte alls så jag väntade till imorgon. Fast nu under dagen har det ju förvärrats en hel del så jag ångrar mig nästan... Vill veta vad det kan vara och framför allt om det smittar?! Men imorgon får jag veta (hoppas jag!). Jag lyckad alltid råka ut för de mest udda och konstiga saker...


Fin kväll med fin utsikt

Nu är vi ensamma hemma igen... Mamma och pappa åkte hem för någon timme sedan. Känns tomt och tråkigt. Till och med jycken tog dom med sig och han blev glad! :) Men vi behöver inte sakna dom så länge för imorgon styr vi ner mot Linköping. Onkel Joel fyller ju år på måndag så vi vill ju inte missa ett tillfälle att bli bjudna på kalas ;) Dagen här har bjudit på sol. Hör och häpna! Tanken var att vi skulle stå på loppisen här borta i förmiddags och sälja iväg lite "skräp". Men tyvärr var ju inte vädergudarna på vår sida under morgonen så vi sket i det. Men ganska snart där efter sprack det upp. Så vi tog genvägen genom skogen bort för att kolla läget iallafall. Men det var inte mycket att ha. Endast tre säljare bara med bara skräp. Så vi köpte varsin glass istället och gick hem ganska snart. Vi fick oss en bra promenad i alla fall :) Nu sitter jag och Albin i en solstol i kvällssolen och tittar medan Peter grejar med poolen. Inte så intressant tyckte Albin som nästan har somnat här på mitt bröst istället. Jag hoppas kunna lägga över honom i vagnen och laga mat. Men bara därför börjar han knorra en massa nu så vi får se...


Tufftuff tåg

Jag fyndade en tågbana i dag! Så länge barnet är för litet att leka med det kan det ju alltid roa pappan och morfarn :)


Tuffa kvinnor!

Är man inte rockstjärna och kan kasta ut tvapparater från fönstret så är man en mamma och en mormor som kastar ut gardiner med stängerna ut ur altandörren! Observera att gardinerna är från 1986. Alltså nästan antika ;) Och att det inte är någon trappa ner från dörren, så det var ganska högt upp vi kastade från ;)


Inte förvånad

Två dagar på raken utan regn och åska var tydligen för mycket begärt... Vad passar inte bättre än att fortsätta med det eviga städandet och plockandet inne i röran?


Coola familjen


Blommor och björnar

Vi är helt slut alla efter en heldag ute på vift. Som sagt blev det ett besök på Rosendal och sedan Skansen. Vädret var på topp hela dagen om än lite små kallt stundvis. Albin sov mest hela tiden och missade alla djur ;) Mysigt har vi haft det och det är skönt att bara strosa runt en hel dag. Peter stannade inne i Stockholm för att se AIK matchen. Fick ett sms av honom nyss och tydligen var det ingen toppen match... Vi här hemma har just vinkat av farmor och nu tänt grillen för lite korv med bröd. Albin har ätit och gnäller nu i mormors knä. Det är den dagliga kvälls magontet.


Utflykt

I dag står utflykt på schemat. Besök på Rosendal och Skansen är det tänkt. Med Peter, Albin, svärmor, mamma och pappa. Ska bli mys!


Sötnosen


Uppdatering från trädgården

Det har hänt en hel del sedan sist. I växthuset växer det så det knakar. Mina tomatplantor har aldrig tidigare blivit så här stora och frodiga. Nästan så att de är för stora. Gurkplantorna är super fina även dem och små gurkor går att skåda :) Min andra klematis som jag köpte förra hösten har även den börjat blomma. Mörk lila fina blommor.


Magplask

Imorse hittade jag vår lille konstapel liggandes på mage i vaggan. Det var inte så jag hade lagt ner honom....


Regn och rea

Jag somnade tydligen om imorse till slut. Knoddas ville äta en liten slurk vid sju eller någon gång. Eller han ville få ligga och mysa en stund för att sedan somna om snabbt tätt intill sin mamma :) Mamman vaknade igen efter klockan tio! Då av en glad skit som snackade en massa :) Skönt med sovmorgon. Självklart såg väder gudarna till att vi även i dag fick "njuta" av ÖSregn och åska på förmiddagen. Vi bestämde oss för att åka till Arninge och införskaffa en ny badkarsblandare bland annat. Jag, mamma och Albin slank såklart in i de få klädaffärerna som finns där istället. Jag fyndade ett par jeans och en kjol till mig. Albin fick en ny body och två par mysiga byxor till hösten. Självklart var allt på rea ;) De tuffa solbrillorna fick han i dag också. Ett måste i ösregnet... Av mormorn fick han en mysig mysdress. Väl hemma igen upptäcker Peter att det inte alls är en badkarsblandare som fått följa med oss hem utan en duschblandare.... (lagd på fel hylla i butiken skyllde han på ;) Så han fick hoppa in i bilen igen efter fikan och styra in mot Norrtan för att köpa ännu en ny av rätt sort. Så det blev ett lyckligt slut tillslut och vi slipper duscha i väldigt för kallt vatten. Tur att vi framöver, någon gång ska fixa duschen där nere så att den felköpta blandaren kommer till användning även den. Vi andra fördrev eftermiddagen och kvällen med städning, skruvning och plockning. Mitt nya köksbord är ihop skruvat och på plats (som jag längtat till att få använda det:) Tänk vilka fynd man kan göra på blocket! Bara nya stolar som måste införskaffas också i sin om tid. Tvn har kommit igång också. Dock står den på golvet än men vad gör väl det? Jag är nerbäddad i sängen nyduschad med vår nya blandare. Peter sitter kvar i soffan med datorn i knät. Albin, vår lille polis ligger på mage i soffan och sover gott efter en stund av skrikande där ingenting var bra eller passade herrn. Jycken ligger här bredvid mig och snarkar. Det är första natten sedan mamma och pappa kom upp hit som han sover inne hos oss och inte hos dem ute i husvagnen :) Nu har klockan hunnit bli massor och det drar nog ihop sig för lite mat till polisen snart tror jag... Bäst jag försöker sova lite innan dess!


Hands up!


Morgonsurr

Natten har väl varit hyfsad. Lillskiten vaknade dock enbart en timme efter sista inlägget igår och ville käka. När han var mätt och belåten hann jag inte mer än lägga ner honom igen så förvandlades han till världens ledsnaste och argaste bebis... Jag och Peter turades om att försöka trösta och efter lite mer än en timme, efter ett lyckades han somna igen vid bröstet. Vid tre var det dags igen för lite käk. Tack och lov ingen ledsen bebis denna gång. Sedan vid halv fem var det dags för lite frukost tyckte han. Och när han ändå höll på tänkte han så körde han på med att sköta magen lite igen :) Oj vad han låg och klämde och tog i. Vi slapp tack och lov ett sånt där jätte lass igen. Jag trodde de skulle bli svårt att få honom att somna om igen efter blöjbytet och allt, han såg så pigg ut... Men icke. Han slocknade typ på två röda när jag lagt ner honom igen, mätt, torr och belåten :) Istället blev det jag som fick svårt att somna om. Ligger här i sängen och tittar ut på himlen som faktiskt är blå mellan trädtopparna och en sol som skiner. Typiskt att det typ alltid är fint väder tidigt på morgnarna. Dock är det enbart tio grader varmt/kallt. Kollade vädret just och självklart ska det regna även i dag. Förvånad? Det är inte jag... Så vi får väl se vad vi hittar på. Regn är ju perfekt städa och plockväder annars och sådant har vi ju massor av att göra ;) Jag, mamma och pappa lyckades faktiskt med att röja fram soffan och sätta ihop den igår kväll när de andra var och paddlade. Ytterligare ett steg åt rätt håll med att trolla fram vårt hem! :) Knåpade ihop en bild kavalkad åt er, såhär på morgon kvisten :) Som ni ser ligger Albin på sidan och det gör han jämt numer. Så fort man lägger ner honom i stort sett någonstans så drar han upp knäna och rullar över på sidan. Så mysigt att se honom hålla på att greja och utvecklas till en liten individ med alldeles egna vanor och later :)


Kväller

Vi har gjort kväll ovanligt tidigt här i dag för att vara oss. Orken är slut hos oss alla. Skit väder blev det nu på kvällen också. Självklart kan vi inte få en dag utan regn... Åskan har mullrat från flera håll under kvällen också men den kom aldrig riktigt hit. Albins humör har varit mindre bra nu på kvällen. Tror nog att en kombination av övertrötthet och lite magkrångel är en dålig kombo. Men nu äntligen sover han i sin vagga. Därför säger även jag god natt nu!


Grattis!!!

I dag fyller pappan i huset år och det har firats med kalas samt städning och massa plock. Jag är helt slut i kropp och knopp. Albin valde att ha en sådan där "rolig" natt med mat varannan timme. Så klockan ett, tre, fem, sju och halv tio har mamma ko fått slänga fram tuttarna för utfodring. *gäsp* Han har i dag också lämnat två rejäla bajslass. Han laddade upp ända från igår ;) Det första lasset fick mormor äran att ta hand om med hjälp assistans av morfarn. Det andra fick jag turen att omhänder ta... Det slutade med ett bad, enklast så :) Faktiskt att den lille bajsmannen njöt av doppet! Peter, hans far och kusin med fru är och paddlar havskajak i skrivande stund. Ja ni hör hur det låter ;) Ska bli roligt och se vem/vilka som INTE trillade i plurret... Mamma och pappa är och handlar kvällsmat medan jag sitter här och väntar på dem alla. Albin har somnat efter en slurk mat.


Arbetsmyror

Nu är det god natt här efter allt ståhej dagen lång. Vi alla är helt slutkörda efter dagens slit och släp. Men vi har hunnit bra långt i arbetet iallafall. Alla våra saker är på plats här i stora huset om än " lite" huller om buller. Usch och fy innan vi kommer få ordning på alla våra prylar! Vill tacka för all hjälp vi fått i dag. Det är guld värt! Vi har blivit servade med mat och fika. Barnet har passats, matats, roats och sövts. Möbler och diverse har burits fram och tillbaka och det har putsats och fejats hej vilt! :) Även att vi bara flyttats till grannhuset så är det lite meckigt. Speciellt när man byter med en annan och man flyttar inte in i ett tomt och färdig städat hus. Men det gick ju fin fint ändå :) Speciellt tack till syrran och onkel Joel! Nu ska vi sova första natten i vårt nya hem! God natt


Flytta

Oj vad vi sliter i regnet i dag! Flytta är jobbigt, även fast det bara är ett par meter... :) Nu laddar vi med mat!


Ostabilt

Ostabilt väder är bra gå i affärer väder! Dock stängde de nu vid fyra så vi hann inte göra av med så mycket pengar. Men ett sällskapsspel fick vi med oss som vi ska hem och spela nu!


Kortvarigt bad

Blev inte så långvarigt poolhäng i dag. Men Peter han plaska av sig och även pappa faktiskt :) Jag gjorde ett försök, men det räckte att blöta ena halva benet. Kramp varning på högnivå! Skyller på att jag måste vara rädd om mina mjölktuttar ;) Åskan närmade sig från två håll så vi tog pick och pack och packade in oss i förtältet. Nu väntar vi på fikat!


Bada?

Välkommen till vårt poolområde ;)


Vad har denna dag att erbjuda?

Vi sitter i förtältet (smidigt med camping hemma på uppfarten;) och fnular på vad vi ska göra en dag som denna? Molnen hopar sig på himmelen men har hittills gått på sidan av oss. Kanske blir det en tur med bilen ut mot havet? För vid kusten skiner alltid solen! Eller? Fick frågan hur gammal Albin är nu och kan då meddela att denna dag till ära fyller han hela tio veckor :) Bjussar på en bild på mamma och pappa :D


Skogen

Jag har precis kommit hem från en tur i skogen med svärmor. Vi spanade efter svamp och hittade lite. De behöver växa på sig lite till. Men såklart fick några följa med hem. Kan ju inte återvända hem tomhänt! :) Pappa och Peter får väl dela på den lilla skörden broderligt till kvälls mackan. Som bekant avskyr jag svamp. Men plockar den gärna :) Vi hittade även många jätte söta orkidéer i skogen, Jungfru Marie nycklar. Första gången jag får skåda dessa små underverk! Självklart hann Albin bli på strålande humör lagom till Peter kom hem igen. Typiskt!


Ljuvliga doft!

Shersmin busken blommar för fullt och sprider en underbar doft ute <3 Det ger en lite sommarkänsla mitt i allt regn och gråa tillvaro. Man får koncentrera sig på de små glädjeämnen i dessa tröstlösa tider ;)


Bytesrätt?

Albin har varit på strålande humör hela förmiddagen, ända till pappan i huset gick utanför dörren. Då ville Albin sätta mamman i arbetet och började skrika som en tok och var jätte ledsen. Bröstet tröstade bara i cirka trettio sekunder, nappen i fem sekunder och sitta i knät noll sekunder. Ligga på mage i knät fungerade i kanske tio minuter. YES! Men sedan började vi om igen... Just nu har ligga på mage på mitt bröst hållt tyst på grabben i kanske en kvart. Det går framåt ;) Men jag vågar knappt röra ett finger för att inte störa honom. Tänkte lägga över honom i vagnen och gå ut och gå en sväng. Men då måste jag krångla på honom långärmad tröja vilket troligtvis kommer starta om hela karusellen igen. Jag sitter kvar här så gott som blixtstilla med en värkande rygg eftersom jag inte hamnat i den allra skönaste sittställningen. Men vad står man inte ut med för sitt lilla hjärtegryn? :) Pappan har fyllt släpkärran med skrot både här hemma och hos kusinen och är nu på väg mot tippen. Albin har dragit på sig ett nytt myggbett inatt lagom till de gamla just läkt bort helt. Denna gång pryder det hans högra kind vid örat och är större än de tidigare. Ändå ligger jag och spanar och lyssnar efter myggjäklarna varje kväll och tar ihjäl dom. Men tydligen är några så smarta att de gömmer sig och kommer fram först när myggjägaren somnat. Under eftermiddagen kommer mamma och pappa upp som sagt. Skönt med lite barnvakt :) Men troligtvis visar han sig väl bara från sin bästa sida som vanligt när det är andra än bara hans mamma och pappa som omger honom. Hunden mår fint efter gårdagens pinor. Ögonen ser redan finare ut. Och han har nog förlåtit oss för vad vi lät honom utstå igår. Hoppas jag! :)


Testar

några olika collage appar :)


Skit

Vad less jag blir!!! Bloggappen fungerade ju inte på typ en månad och under den tiden byggdes ju förväntningarna upp om hur bra den nya appen skulle bli med tanke på hur lång tid "ombyggnaden" tog. Men ärligt talat märker eller ser jag ingen ändring eller förbättring. Tvärt om! Nu när man skriver går det ju inte själv att göra radbyten bland annat. All text hamnar ju löpande och det skit ut!!! *grrr* Man kanske ska flytta bloggen?!


Mardrömmen för en jycke

Det slutade med att vi var hemifrån i stort sett hela dagen i dag. Vi åkte hemifrån vid elva ( jag var grymt trött imorse och kom verkligen inte ur sängen. Somnade om varje gång när Peter väckte mig typ 57 gånger:). Första stoppet var veterinären. Vi ville kolla upp skorvet han har fläckvis i pälsen samt hans ögon som är jätte irriterade vissa dagar. Inget av dessa var det någon fara med. Skorvet skulle vi försöka hålla i trim med smörjning och ögonen bör sköljas dagligen och smörjas med ögonsalvan i cirka en vecka i sträck. Dock slutade besöket med en sövning för stackarn då matte bad farbror doktorn titta på analsäckarna också. De var så svullna att han ville tömma dem. Men Nico är rädd om sin rumpa och tyckte INTE om när farbror doktorn var där och petade så det slutade med ett stick i skinkan och efter en stund blev det svart. Säckarna tömdes och en uppvakningsspruta gavs. Det dröjde bra länge innan den visade någon effekt men tillslut fick vi klartecken och fick lämna stället. Jycken fick dock bäras ut till bilen av husse då benen var för svaga och huvudet dimmigt :) Under tiden fick matte betala (skit skoj). Sedan låg han typ däckad i bilen medan vi flängde runt på flera ställen för att uträtta ärenden och handla på Ica. Han vaknade inte ens när husse käkade hamburgare i bilen. När vi var klara med allt åkte vi förbi svärmor/farmor på hemvägen och bjöds på fika. Nico hoppade ur bilen själv och gick och pinkade om än på lite stappliga ben. Vi blev kvar ett tag och Albin myste med farmor, vi snick snackade lite och jycken sov lite till :) Vi var inte hemma förän vid sex tror jag. Jycken var fortfarande lite groggy men kunde och ville hoppa upp i soffan för att sätta sig på armstödet och hålla kollen ut :) Mer än så har det inte hänt i dag. Förutom att Albin börjar gymma då men det vet ni ju redan. Getingarna surrar fortfarande utan för dörren och letar efter sitt kryp in. Vilka puckon! Men flera av dom fick sätta livet till :) Jag har nu krupit ner i sängen. Albin sover i vaggan. Peter ligger kvar på soffan och kollar på tv (läs sover:). Jycken har lagd sig på sitt favvo ställe under sängen och snarkar. Gissa om han fått många godisar nu på kvällen när han fick börja äta igen. Det var han väl värd efter dagens hemskheter! Bäst att jag också sover nu. Imorgon kommer mamma och pappa upp, så det är bäst jag är utvilad och pigg då :) Bjussar på ett par bilder från när vi var hos veterinären


Gå på gym

Vi tog just fram babygymmet till Albin för första gången. Det första han gjorde när vi la ner honom där var att lägga en ordentlig "kesospya". Han är så tacksam vår lille gosse ;) Men efter lite klädbyte och skrik verkar han gilla det. Och det går bra att rulla över på sidan tycker han också :) Tvn bakom är himla intressant också tydligen.


Vilken fight!

Lagom till när jag tände grillen försvann alla moln och himlen blev klarblå. Så middagen intogs ute i solen trots att den gassa på väldigt så det nästan blev för varmt att sitta där. Efter maten tänkte vi ta en liten tur med båten på sjön. Så jag väckte knoddas och gav honom käk. Under tiden skulle Peter "bara" ta hand om ett getingbo jag upptäckte precis utanför dörren i min stövel. Jag såg ej dramat men hörde att det blev full fart där utanför både på Peter och getingarna när han skulle ta med sig stöveln därifrån. När stöveln väl var borta flög ju getingarna i en stor svärm runt där och letade efter sitt bo. Peter lyckades ta sig in oskadd och fick enbart med sig en geting in. Då insåg vi att ta sig ut härifrån inte skulle vara det roligaste... Så då startade kriget på riktigt :) Det testades att bespruta de äckliga getingarna med både Axe deospay och hårspray genom myggdörren. Dock med föga resultat. En myggspiral sattes också ut för att försöka röka bort dom jäklarna. Men icke! Resultatet blev bara en väldigt märklig doft inne med en blandning av Axe och myggspiral... Inte den mest attraherande doften precis. Där fick karln nog och hämtade elektriska myggsmällan. Den fungerade inte heller speciellt bra så då togs det tunga artilleriet fram- badminton racket! :) Tillslut var de så pass utrotade att mamman, barnet och jycken vågade sig ut så vi kunde ge oss ut på sjön. Dessvärre hade ju det underbara kvälls vädret med sol hunnit övergå till mulet. Vi sket i det och gav oss ut ändå :) Ja tyvärr hade ju ingen av oss flytväst... Men jag försvarar oss med att sjön är liten och smal. Skulle vi mot förmodan förlisa är det inte långt till land. Hallå! Sjön heter ju Smalsjön ;) Hemma igen parkerade vi oss i soffan allihopa och kollade på tv. Nu sover Albin i vaggan och jag ligger i sängen. Trött som bara den! Imorgon ska vi in till staden och bland annat besöka veterinären. God natt!


Middag

Dags att börja med middagen. Premiär smakar våra egna potatisar och tomater!


Utvilade

Våran fina prins sov från klockan ett ända till kvart över sju imorse utan att varken äta eller väcka oss. Det är första gången han sover en hel natt. Mamman tackar och önskar mera sådant! :) Jag känner mig ordentligt utvilad med andra ord. Här är det kvavt och läbbigt även i dag. Ena stunden regnar det fin fint och nästa skiner solen lite. Men nu verkar det som att det kanske kan tänkas att spricka upp. Hoppas! Vi har klarat av ett varv runt sjön också och slagits med myggen. Sjöblöta om fötterna var vi när vi kom hem. Albin somnade såklart och sov tills nu! Alltså cirka tre och en halv timme har han sovit! Börjar ju undra om han är sjuk? Men han äter med god aptit här nu så det är nog ingen fara med det :) Innan han vaknade tänkte vi passa på att ta ett dopp i poolen medan solen också var framme. Men jag tyckte det var för kallt ;) Peter kom i hela han till slut.


Titta!

Här är en kille som kommit på hur kul det är med att hålla upp huvudet och spana runt. Han vägrar lägga ner det och sova! Till sina föräldrars förtret ;)


Ingen stress i dag inte...

I dag har det inte hänt mycket här. Just som jag trodde :) Farmor var här på fika och Albinmys. Hon hade med sig ett stort paket blöjor. Uppskattat och välbehövligt :) Regnet har hängt i luften hela dagen och lite nu som då har det kommit ner några droppar. Albin och jag trotsade det och tog en rask promenad. Fy hundan vad kvavt och klibbigt det var upptäckte jag då. Myggen var riktigt äckliga och höll till i stora svärmar längs vägen. Det är tur det finns myggnät till vagnen! När vi kom hem sov han en stund till och vi hann äta kvällsmaten i lugn ro TILLSAMMANS! :) Lite senare kom Tor på besök från ingenstans typ. Men det blev bara två riktiga knallar på långt håll innan han gav sig iväg igen. Nu ska vi äta lite ostbågar!!!


Mr Bigfoot

Ett antal storlekar förstora, men ändå roliga att titta på! :)


Nöjd!

Såhär nöjd kan man sitta bra länge nu i babysittern :) Svårt att få en bild som ej blev suddig pga. allt sprattel :)


Ja äntligen fungerar appen igen vilket gör det myyyycket smidigare och lättare att blogga. Framför allt underlättar det att få med bilder! :) I dag har det varit grymt kvavt, molnigt och tryckande värme. Men vi har trotsat det och varit ute ändå såklart. Äntligen så snickrades mitt växtstöd till bönorna ihop och sattes på plats. Jag plockade en jäkla massa jordgubbar. Ska väl egentligen inte gnälla över en stor skörd av jordgubbar då jag vet att det finns dom som skulle göra typ vad som helst för att få lika mycket. Men jag tycker det blir för mycket och så är det jobbigt att behöva plocka av hela tiden... Skulle kunna säga att vi nog snart spyr på jordgubbar ;) Tycker inte mitt jordgubbsland är speciellt stort. Men tydligen mer än tillräckligt för oss :) Bilden nedan visar dagens skörd. Det är tredje gången denna vecka jag plockar av så mycket... Någon som vill ha?;) Peter har också fått ordning på poolen i dag och dess klor med mera. Så vi har badat! :) Jag invigde min nya bikini och den gick utmärkt att bada i! Albin har fått ligga ute med rumpan bar och lufta sig. Han tyckte det var jätte skönt! Han till och med pinkade ute i det fria ;) Till middag grillade vi hamburgare. Gott! Kvällen har varit helt underbar vädermässigt. Dock för mycket mygg!!! Jag blir tokig på dom. Dom till och med hoppar på en när man är ute och går. Helt sjukt! Mina bett är så många att de inte går att räkna. Stackars Albin har åkt på ett nytt bett varje natt i stort sett, på huvudet. Stackaren! Tack och lov blir inte betten så stora på honom och han verkar ej lida av dem. Vi stängde "butiken" för dagen för någon timma sedan och parkerade oss i soffan. Peter har fått jätte ont i ena foten och kan knappt stödja på den. Vi hoppas den bättrar på sig till imorgon!


Vad är sommar om inte detta?

Jag plockar smultron vid vägens kant och trär sen upp dom på strån....


Jippie

Appen är igång igen! Det firar vi med en ute :)


Nattsurr

Då var det kväll igen. Jag och Albin hänger som vanligt kvar i soffan medan Peter och jycken gått och lagt sig. Peter kom hem redan innan nio och var väl inte i topp form precis.... Men jag unnar honom det! :) Fast han insåg själv att han inte längre är så ung och tålig längre ;)
 
Vi hade det bra här hemma själva också. Tog en långpromenad, hängde tvätt och vattnade ute när vi kom tillbaka. Till middag hittade jag till min glädje en liten burk med kalops i frysen. Så jag kokade enbart två potatisar och satte på micron så var middagen klirrad. Smidigt värre! Det finns ju inget tråkigare än att ställa sig och laga mat åt enbart sig själv. Jag satte på Da vinci koden och parkerade mig i soffan. Men jag insåg när filem var slut att jag inte riktigt hade kläm på filmen... Lite svårt att koncentrera sig på handligen med en bebis som vill ha uppmärksamhet :)
 
Albin har blivit jätte stark i nacken nu ålar sig som en orm i knät. Han tar spjärn med benen och far omkring. Det gäller att vara på sin vakt när han är på det humöret.
Hans babyfjun hår är nu nästan helt borta och börjar ersättas med mer "riktigt" hår. Så sött! Vi tycker även att han börjar få mer pojkaktiga drag i ansiktet. Lilla bebisen Albin försvinner en liten bit för varje dag tror jag minnsan.Han också blivit en fena på att flänga runt när han ligger ner. Han vänder sig från sida till sida själv hur lätt som helst och när man lagt ner honom på rygg i vaggan exempelvis så hittar man honom liggandes mer på tvären nästa gång man tittar. När han sover för natten har jag märkt att han helst lägger sig på höger sida och vänder ryggen åt oss :)
Dom här skrikstunderna han har haft på kvällarna som vi trott berott på magknip blir färre och kortvarigare för var dag. Det känns skönt! men visst är han missnöjd och kinkig stundvis, men det får han så gärna vara för rätt som det är får man ett härligt smajl tillbaka och två stora blåa ögon som glittrar! Det är det som är meningen med livet tror jag bestämt :)
  

Gräsänkling

Nu är jag ensam resten av dagen och kvällen med mina två minsta killar. De två är ju inte till något vidare sällskap just nu. Jycken ligger under bordet och snarkar och Albin ligger här bredvid i soffan och sussar.
Albin har lite sömn att ta igen från igår. Han sov inte någon ordentlig lur mellan nio till tre. Han somnade påvägen till Bvc men vaknade när jag lyfte ur honom ur bilen. Efter det rännde vi runt i några affärer och då hade han för mycket att titta på för att kunna somna trots att ögonlocken hängde ner till knäna. Sedan somnade han i bilen på vägen hem men vaknade åter igen när vi var hemma och jag lyfte ut honom. Sedan var det stört omöjligtt att få honom att somna, han har så över trött och visste inte om han skulle skratta eller gråta så han varvade de båda. Men medan vi åt på Drömkåken vid fem sov han gott i vagnen och vaknade inte när han lyftes över och ur till bilstolen. När vi var hemma tog han och jag promenaden och han fortsatte sova ända till klockan åtta. Jag tänkte då att nu är nattenssömn rökt. Men nej då, han somnade relativt enkelt i vaggan vid elva igen och sov till tre. Duktiga pojke!
Men vid sju väcktes jag av gallskrik! Det var inget hungerskrik utan mer panikskrik (ja, en mamma hör skillnad på skriken:). Jag tog upp honom och han bara fortsatte. Tillslut fick han grepp om bröstet och lät maten tysta munnen. Han lät väldigt snorig hörde vi när han var färdig äten så det kanske var det som var obehagligt för honom när han låg ner. Plockade fram nässugen och försökte premiär använda den, men det var ju lättare sagt än gjort på en liten kille som absolut inte ville att någon pillade honom på och i näsan. Han kom till ro tillslut och nästäppan verkade försvinna av sig självt. Skönt!
Nu när vi var inne och shoppade sov han till och från och var nöjd när han var vaken. Verkar inte snorig eller täppt alls nu längre.
Jag hittade faktiskt en bikini nu idag som jag får plats i ;) Provade en gammal bikini överdel igår och insåg att det absolut inte gick att visa sig i den ute. Inte ens vassen skulle räddat mig! Tuttarna har verkligen blivit mjölkbomber!!! Men nu så, hittade en hyfsat snygg svart bikini så jag kan premiär bada jag med :) Självklart slank det med en ny body till Albin också. En ljusgrå enkel typ farfarströja. Peter fick nya klortabletter till poolen inhandlade så snart är det nog badklart i den! Tjugo grader har den hunnits värmas upp till också på de här dagarna.
 
Funderar på nu om jag ska ta med mig småpojkarna ut på en promenad? Vi har ingen sol här idag men det är ganska så tryckande varmt ändå. Tidigare blåste det men det tycks ha lugnat sig nu.
 
Ja jag har ju namnsadag idag också! :) Tack för kort mamma! Och av Peter fick jag fin fina saker när vi var nere och hälsade på i blomsterbutiken förut. Bilder kommer när jag fixat ordning ;)
 
Nä, dags att byta blöja hörde jag!

MVG

Albin fick MVG igår av både Bvctanten och farbror doktorn. Han har gått upp fint i vikt också, trots allt kräkande. 5485 g och 60 cm lång. Huvudomfång 41 cm.
 
Igår firade vi in Peters semester genom att äta kvällsmaten på drömkåken.?Hemmavfestade vi loss på jordgubbar och glass i kvällssolen! 
Jag och Albin tog en rask två kilometers promenad. Bättre än inget. Men fasiken vad ont i knäna jag haft i natt... 
 
Nu sitter vi i bilen in mot staden och uträtta lite olika ärenden. Vi kommer inte hinna med hälften dock för Peter måste vara hemma vid ett igen. I eftermiddag ska han åka över till Åland med jobbet som avslutning nu innan semestern. Blir spännande att se om han kommer hem full och odräglig ikväll ;) Har iallafall förberett honom på att han får sova på soffan om fallet är så :) Men jag tror inte jag behöver oroa mig för den saken. 

Världens finaste bajsare ;)

Kom i säng vid tolv igår Albin somnade på soffan och det är så skönt att man lättare kan flytta honom nu. Man kan faktiskt till och med lägga ifrån sig honom ensam en stund i vaket tillstånd utan att det blir gap och skrik på två röda. Han kan ligga och filosofera för sig själv och snacka skit med intet :) Det är skönt och underbart att skåda och lyssna på!
 
Annars så har vi nu på morgonen haft en bajsstund ;) Han skötte äntligen magen! Jag riktigt såg och hörde hur han kämpade här bredvid mig och prutt på prutt ekade där bak. Tillslut så gick han segrande ur striden och det med bravur! Vi hann inte bort från skötbordet innan nya blöjan var full den med. Därefter ett lass på skötbordet också när vi ändå håller på :) Men jag trodde nog det skulle vara av det hårdare eller trögare slaget, men icke! Det var nog det lösaste/vattnigaste lasset på två månader. Konstigt! 
Nu har jag en helt utslagen bebis bredvid mig i sängen som sussar sött. Jag däremot ska försöka hålla mig vaken nu för vi måste åka in mot staden och Bvc redan innan klockan elva.... Ska läsa lite nu innan jag går upp och gör mig iordning. 
Tjing pling!

När kommer du John blund?

Imorgon ska Albin på två månaders kontroll samt träffa läkaren. Hoppas han blir godkänd :) 
Fast allt hans kräkande börjar oroa oss lite nu. Det är väl tredje dagen nu med oändligt många kräkningar under dagarna. Och nu när det är så varmt känns det som han är i behov av all vätska han får i sig. Men vissa stunder ser det ut som han kräker upp mer än han får behålla... Han har inte heller skött magen idag sedan tidigt imorse. Han brukar alltid sköta magen minst tre gånger om dagen. Men det är ju klart att han blir trög i magen om inte vätskan räcker till. Känns skönt att vi ska till Bvc imorgon så kan jag ta upp detta med henne. 
 
Vi har nu ikväll invigt hammocken i kvällssolen. Underbart! Äntligen har jag min hammock :) Måste bara måla klart det lilla som är kvar också. Jag hann också plantera nästan alla mina nyinköpta blommor förut innan knoddas vaknade. 
 
Nu sitter jag och Albin här i soffan igen och inväntar John blund. Peter och jycken har redan lagt sig. Och imorgon är det äntligen sista arbetsdagen för pappan! Tjoho :)

Blommor!

Vi har precis kommit hem från en liten utflykt. Jag och Albin mötte upp Therese och hennes tjejor ute på Strödja. Vi tittade och njöt av alla blommor och självklart handlade vi lite :) Efteråt åt vi glass. 
Nu är vi som sagt hemma igen och bredvid mig här i soffan sprattlar en varm liten nakenfis :) 

Var tog dagen vägen?!

Idag har det varit en riktigt fin sommardag.
Vi startade dagen lugnt och gick inte ur sängen förän efter tio. Jag tog med mig jordgubbar när vi gav oss iväg på promenaden och tänkte ge dem till Malena och grabbarna. Väl där blev vi sedan fast på deras nya veranda med sköna soffor. Till lunch skulle dom inviga nya ute köket med korv med bröd på nya gasolspisen, så vi stannade kvar ;) Efter det blev det kaffe, glass och mina medtagna gubbar. Gott gott! Albin sov gott i vagnen länge och vaknade lagom till kaffet. Han var då jätte varm av att enbart legat i vagnen i kortärmat och shorts. Men han klagade inte. 
Helt plötsligt var klockan redan efter tre! Jisses var tog den dagen vägen? Vi gick hem då och gudars vad varmt det var inne här hemma då! Öppnade upp för korsdrag och ganska snart blev det behagligare. 
Hade varken lust att ställa mig för att laga mat eller hade någon hunger i värmen så vi slängde ihop en tonfisksallad bara. Himlans gott och speciellt med grönsaker från egna landet :)
Efter maten tog Peter premiär doppet i poolen. Den är nu nästan helt fylld. Han fyller på lite varje dag nu så inte källan töms helt. Det negativa är att källvattnet ju är sviiinkallt. Men men... Vad gör man när det inte behagar att regna så vattentankarna fylls igen?
Albin fick även han ett bad nu ikväll. Dock var hans bad något behagligare tror jag :) Vi klarade nästan hela proceduren utan sura miner. Vi gör framsteg :) Ny sitter han i babysittern här bredvid mig i soffan och är nöjd och ren! Han har haft och har en riktig spykråkedag idag! Både han och jag var nerspydda nästan från topp till då innan vi kom hem i eftermiddags. Men vad gör det när det är en sötnos som åstadkommit det? :) 
Peter och Nico har redan gått och lagt sig. Helt rätt gjort av dem! Dessvärre dröjer det nog för mig då Albin fortfarande är pigg efter sin lilla lur tidigare.
 
 
Peter ringde till kyrkan idag och fick tyvärr det tråkiga beskedet att kyrkan är upptagen hela dagen den åttonde september! Nu har vi lessnat på detta och börjat smida helt andra planer istället. Fortsättning följer...

Duktiga killen

Glömde ju säga det att Albin är jätte duktig nu på att hålla upp huvudet! När vi ligger bröst mot bröst lyfter han upp huvudet och spanar åt alla håll hur länge som helst och hur många gånger som helst! :) Han liknar en nyfiken liten fågelunge då. Så söt!
Det går faktiskt nu också att lägga ifrån sig honom en stund utan att det blir ramaskrik. Han kan ligga och filosofera och snacka liten en stund i sin ensamhet. det är RIKTIGT skönt. Härligt att han kan vara nöjd utan att sitta som en igel på någon av oss.
Fast självklart är det ju det mysigaste som finns att ha honom i knät och mysa med bebis =)

Vi är ju makalösa

Vi slår ju alla rekord med att ställa till det för oss. Som jag sa tidigare bokade vi ju om dopet. Lite senare frågar mamma om det inte var den dagen vi skulle på Winnerbäcks konserti Linköping. Och visst sjutton är det då! Typiskt typiskt. Det kommer bli jul innan lille Albin tillslut får döpa sig...
Jag vägrar ringa kyrkan åter igen och krångla så jag bollade över det till Peter medan han bollade över uppgiften att boka om bygdegården till mig :) Så nu ikväll har jag ombokat lokalen till den åttonde september istället och Peter får ringa kyrkan imorgon och hoppas det är ledigt där då.
Nu får det inte krocka med något annat då blir vi galna!!!
 
Dagen har annars varit lugn. Jag satte mig ute på verandan och virkade lite i eftermiddags. Men så fort solen gick i moln blev det svinkallt i blåsten och garnnystanet flög iväg flera meter i stormen. Haha
När Peter kom hem åkte jag bort till ett växthus här i närheten. Tänkte jag skulle köpa lite sommarblommor och plantera på trappan bland annat. men fy vad skabbigt och tråkiga blommor hon hade. Och dyrt var det! Så jag åkte hem tom hänt. Jag får åka till Strödja en dag istället (där jag jobbade förra året), där vet jag att det finns ett stort utbud, bättre priser och bättre omhändertagna!
Efter kvällsmaten var jag grymt sugen på en joggingtur men mina knän är inte riktigt med på det. Jag har grymt ont i dem när jag sovit eller suttit stilla en stund och sedan börjar röra på mig. Fan vad typiskt och tråkigt när jag äntligen hade kommit igång med motionerandet och var peppad. Så istället för att springa fortsatte jag måla lite på hammocken. Peter hade varit så snäll att köpa hem en till burk färg. Men jag hann inte många penseldrag innan Albin vaknade och var på uruselt humör. Efter många om och men samt lite mat i magen lugnade han ner sig och jag plockade av dagens jordgubbar. Herre jisses vad mycket gubbar!!! Plockade säkerligen tre liter tror jag och lika mycket blir det nog imorgon med. Jag har redan lessnat lite på dem faktiskt... Men tack och lov reagerar inte Albin på när jag vräkt i mig en hel hög.
 
Nu hänger jag och Albin här i soffan med Wallander filmen som sällskap. Eller Albin sover faktiskt här bredvid mig och jag virkar lite igen. Snart har jag en "vuxen"filt klar! :) Blir mysigt att kura under i höst sedan.
Peter gick och la sig för nästan två timmar sedan, han var så trött idag tydligen. Fast han var uppe här för en stund sedan och tryckte i sig knäckebröd med ost :)

Vi är ju makalösa

Vi slår ju alla rekord med att ställa till det för oss. Som jag sa tidigare bokade vi ju om dopet. Lite senare frågar mamma om det inte var den dagen vi skulle på Winnerbäcks konserti Linköping. Och visst sjutton är det då! Typiskt typiskt. Det kommer bli jul innan lille Albin tillslut får döpa sig...
Jag vägrar ringa kyrkan åter igen och krångla så jag bollade över det till Peter medan han bollade över uppgiften att boka om bygdegården till mig :) Så nu ikväll har jag ombokat lokalen till den åttonde september istället och Peter får ringa kyrkan imorgon och hoppas det är ledigt där då.
Nu får det inte krocka med något annat då blir vi galna!!!
 
Dagen har annars varit lugn. Jag satte mig ute på verandan och virkade lite i eftermiddags. Men så fort solen gick i moln blev det svinkallt i blåsten och garnnystanet flög iväg flera meter i stormen. Haha
När Peter kom hem åkte jag bort till ett växthus här i närheten. Tänkte jag skulle köpa lite sommarblommor och plantera på trappan bland annat. men fy vad skabbigt och tråkiga blommor hon hade. Och dyrt var det! Så jag åkte hem tom hänt. Jag får åka till Strödja en dag istället (där jag jobbade förra året), där vet jag att det finns ett stort utbud, bättre priser och bättre omhändertagna!
Efter kvällsmaten var jag grymt sugen på en joggingtur men mina knän är inte riktigt med på det. Jag har grymt ont i dem när jag sovit eller suttit stilla en stund och sedan börjar röra på mig. Fan vad typiskt och tråkigt när jag äntligen hade kommit igång med motionerandet och var peppad. Så istället för att springa fortsatte jag måla lite på hammocken. Peter hade varit så snäll att köpa hem en till burk färg. Men jag hann inte många penseldrag innan Albin vaknade och var på uruselt humör. Efter många om och men samt lite mat i magen lugnade han ner sig och jag plockade av dagens jordgubbar. Herre jisses vad mycket gubbar!!! Plockade säkerligen tre liter tror jag och lika mycket blir det nog imorgon med. Jag har redan lessnat lite på dem faktiskt... Men tack och lov reagerar inte Albin på när jag vräkt i mig en hel hög.
 
Nu hänger jag och Albin här i soffan med Wallander filmen som sällskap. Eller Albin sover faktiskt här bredvid mig och jag virkar lite igen. Snart har jag en "vuxen"filt klar! :) Blir mysigt att kura under i höst sedan.
Peter gick och la sig för nästan två timmar sedan, han var så trött idag tydligen. Fast han var uppe här för en stund sedan och tryckte i sig knäckebröd med ost :)

Slut på ledighet :)

Det har gapat tomt här över helgen men vi har haft det lugnt och skönt samt umgåtts med min mor och far.
De kom upp hit i fredagskväll och vi satte omedelbums fart med att sätta upp förtältet till husvagnen. Det skulle ju komma en jäkla massa regn påstods det i lördags så vi tänkte att det var lika så bra att få det gjort! Vi fick upp det relativt snabbt och lätt vill jag nog tycka coh efter det gick vi alla och la oss trötta. Självklart stannade jycken kvar ute hos dom i husvagnen. Han gillar campinglivet :)
 
Jag och Albin vaknade pigga och glada vid åtta på lördagen. Han fick käk och ny blöja och jag var super hungrig på frukost. Så jag packade ner gofrukosten jag köpt och gick ut till mamma, pappa och jycken och dukade upp. Vi festade loss med gravadlax, räk och kräftstjärtar,keso, brieost och gott knäckebröd. Mums!
Efter frukost klämde vi in oss alla i bilen och for in mot staden. Vi var ju bjudna på 30 årskalas till kvällen och ingen present hade jag lyckats ordna ännu. Men jag visste vad jag skulle ha så det gick smidigt. Kom även över en ny kjol och linne till kvällen för bara 175 kr. Bra klipp! Det är ju rätt mycket reor nu i affärerna, men fasiken vad tråkiga butikerna är här i stan! H&M är kasst verkligen! Jag hittar aldrig något i den affären. I normala fall hittar man ju alltid något på H&M. Men inte här minsann....
Väl hemma igen kom farmor/svärmor på en fika under äppelträdet och lite snick snack. Inte kom det något regn som de varnat om. Nej då! Framåt eftermiddagen sparckdet upp och blev ljuvligt hela kvällen. Perfekt till kalaset vi var på. Där bjöds det på god sallad och lite smått och gott till. Samt en fin fin hallon och rabarber cheescake tror jag det var :) Vi åkte hem runt nio och Albin skötte sig så fint hela kvällen. Somnade efter lite trug i vagnen och sov under halva tillställningen och vaknade lagom till kaffet och kakan. Att han sedan hade riktigt spykalas i bilen hem är ju en annan historia ;)
Hemma hade jycken och mamma och pappa självklart saknas oss ;) Innan vi gick och la oss spelade vi en omgång kort och åt en massa godis. Se blev det sängen trötta och mätta. 
Jag och Albin fick en hemsk natt! Han vaknade varannan timme, ett, tre, fem och sju! Vid sju fick jag nog. jag matade honom och så lämnade jag över honom till Peter. Jag orkade inte mer och humöret samt tålamodet hade tagit slut långt tidigare under natten. Även om han inte var ledsen eller grinig under natten, tvärt om! han var på strålande humör och snackade för fullt med sig själv och sina flygfän i mobilen över sängen så är det riktigt jobbigt att inte få någon sammanhängande sömn. Men där efter sju somande jag som en stock och sov till tio. Ändå låg Albin och Peter bredvid och tittade på film. Jag hörde inget! :)
När jag väl vakande till liv gick vi ut och åt frukost hos mamma och pappa. Det vankades finväder även denna dag vilket var underbart!
Efter frukosten styrde jag lite ute i trädgården. Stöttade upp mina tomater lite bättre samt gav gurkorna lite klättertråd. Efter det satte jag igång projekt- Renovera gammal hammock! Jag hade ju turen att få en hammock av moster och hennes gubbe. Precis en sådan jag ville ha! Gammal och INTE i trä. Vissta var den något rostig men det går ju att åtgärda. Så vi slipade och skrapade och målade.Blir riktigt fint när det blir klart! Behöver måla den en gång till men färgen tog slut...
Sen eftermiddag packade mamma och pappa ihop sina väskor och åkte hemåt. Jycken försökte få följa med genom att hoppa in i bilen och lägga sig när ingen såg... Tyvärr avslöjades han av sin röda löplina ;) Men om cirka en vecka kommer de upp igen. Tillsdess får vi vakta husvagnen med våra liv :)
På kvällen tog vi en promenad,det var på tok för lite motion under helgen! Dock stannade vi halvvägs nere hos Malena och snackade lite skit innan vi vände och gick hem igen. Hemma hade vi tänkt bada både barn och hund. men vi var så trötta att enbart hunden fick sig en rengöring. Barnet får vänta tills ikväll istället. Tror inte han led av det. Snarare tvärt om :)
Inatt var det en bra natt tack och lov. Lite käk vid tre och sju, precis lagom enligt mig :) Vi kom inte upp och ut förän klockan var halv totlv tror jag. Jycken hade fått gå ut och lyfta på benet med husse tidigare på morgonen så jag visste att det inte var någon panik. Därav låg vi kvar i sängen och myste och läste lite bok.
Vi gick vår vanliga runda, tre kilometer. Solen skiner även idag men det blåser en hel del och ganska svalt... Så frukost har intagits inomhus.
Albin somnade aldrig riktigt på promenaden så han har suttit i babysittern här bredvid mig nu. Faktiskt att han nu verkar slumra i den :) Så söt!
 
Ja just det! Vi fick ju veta häromdagen att vår tänkta gudfar till Albin ska på bröllop samma dag som vi plnerat in dopet. Sååå typiskt! precis lagom då vi nu fått ihop allt med präst, kyrka och lokal. Tack och lov hann vi aldrig beställa inbjudningskorten. Tack och lov! :)
Så nu blir dopet framflyttat tvåå lördagar, alltså till den förta september. Eftersom lokalen vi vill ha var upptagen helgen efter sköt vi på det ytterligare en vecka. Så idag har jag bokat om kyrkan. Stackars hon jag talat med varje gång jag ringt och krånglat ;)
Nu hoppas vi på att prästen vi ville ha  från början är ledig denna dag nu istället samt det par som vi skulle vela kom och sjöng. De var ju upptagna den 18.e augusti på bröllop även dom, så egentligen kanske allt bara blir så mycket bättre nu när vi flyttat på hela tillställningen :)
   
 
Nu är det sista veckan för Peter att jobba. Som vi väntar och längtar!!! =D

RSS 2.0