Bittra dagar

Det snöar så man inte ser ut här i dag. Snöflingor stora som dasslock dalar ner och där i mellan kommer det lite hagel och sedan lite sol och så börjar det om. Jag som tyckte det var så skönt nu ett par veckor då man sluppit byltat på sig massa kläder, knyta kängorna och halka omkring.
För det första kan jag knappt nå ner och knyta skorna nu. För det andra har jag inte massa kläder jag kan bylta på mig, allt är typ för litet nu och jackan kommer när som helst spricka ännu mer än vad den redan gjort ;) Känns inte värt att införskaffa mer och större kläder nu på sluttampen. Har försökt hitta nått bra i Peters garderob men han är för spinkig! Tröjorna går knappt igen över magen och byxorna får jag knappt upp över låren.
När ungen är ute ska jag VARJE dag gå MINST två varv runt sjön! Kom ihåg det och påminn mig hemskt gärna de dagar jag sitter och pillar mig i naveln i min (förhoppningsvis) ny inköpta hammock :)

I morgon får jag besök av Jessica hoppas jag! Bara hon har bättre flyt än sist hon skulle komma. Underbart med lite sällskap för omväxling.

Nu ska jag göra mig i ordning lite för att sedan bege mig in mot civilisationen och införskaffa lite föda för veckan. Dock ligger matfantasin på noll, vilket gör det lite svårt att handla...


Kommentarer
Postat av: Jessica MB

Hihihi lovar att det går bättre denna gång. Det enda som stoppa mig är om bussen går sönder. :)

2012-04-02 @ 23:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0