....

Här händer inte mycket i dag. Ligger just nu i sängen. Tänkte försöka mig på att få igång det hela genom vila i dag. Får väl se hur det går... Inga framsteg ännu i alla fall :)

Jag ringde tandläkaren förut. Har ju en tid den 8.de maj för att laga den andra tanden. Men nästan varje dag lossnar det tandflisor från den och jag är rädd att det snart inte är något kvar av tanden samt att jag råkar ut för djävulsk tandvärk igen (än så länge ingen värk). De hade en tid i morgon kväll 17.30 som jag skulle få. Men dum och ärlig som jag är sa jag det att om det skulle vara så att jag inte dyker upp och inte hör av mig så beror det på att jag föder barn... Men då tyckte hon inte att jag skulle få tiden. För i fall jag inte kom så skulle de stå där med en tom tid.
Så jag får snällt vänta tills den 8.de eller ringa i morgon bitti om inget hänt innan dess och se om dom har tiden kvar. Och hur troligt är det då?!
Hoppas innerligt nu att bebis behagar komma ut SNART så jag kan gå på min tandläkartid! Går jag över tiden och blir igångsatt så sker det troligast och senast den 2.e maj. Hur sugen är man på att gå till tandläkaren 6 dagar efter förlossning och ligga där och gapa i en timme? Nej tack!
Så jag är lite sur och bitter just nu....

På tal om sur så vaknade jag i natt med den värsta halsbrännan jag någonsin upplevt! Trodde ärligt talat att det sprutade eld ur halsen på mig....
Dessutom måste jag ränna upp och kissa minst två gånger per natt nu. Fan vad panikartat det är att vakna jääääätte kissnödig och försöka ta sig upp ur sängen lite "snabbt" och "springa" ut på toa. I denna situation är det bra att vi bor litet så jag inte har så långt till toa :)

Nu ska jag återgå till mina tidningar.

Tack för vykortet som kom i dag mormor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0