Konsten att fördriva en måndag

Sitter i soffan under en filt och tittar ut och längtar efter att våren ska slå till. Igen.
Här är det molnigt och grått men uppehåll i dag och ingen värme att skryta om.
Tittar på mina tomatplantor och konstaterar att de i år ser ut att bli kraftigare än vad jag någonsin tidigare lyckats med. Känns kul! Hoppas bara de "tjockar" på sig mera och inte enbart lägger iväg på höjden nu.
Är lite sugen på att testa pumpa i år. Mini pumpor. Är det någon mer som ska köra på det? Är det så att jag kanske kan få tigga en färdig planta av dig sedan då? ;) Likaså med slanggurka :)
Jag har inte mer plats att sätta mer sådder här inne nu. Längtar så efter att få dra igång växthuset. Men det känns låååångt borta med tanke på detta väder och min fortfarande jäsande mage...

På tal om magen så är det fortfarande lugnt. Tyvärr! Haft lite sammandragningar nu på förmiddagen men nu var det länge sedan den sista... Igår när jag gick och la mig vid halv elva så började festen i magen. Det var en livlig fest som inte alls var njutningsfull för mig.... Men jag fick väl skylla mig själv, för bara någon timma innan sa jag till Peter att det varit så lugnt i magen under dagen. Lugnet före stormen säger han. Alldeles riktigt! Tack och lov avtog festen efter typ en timme så jag äntligen kunde få somna. Sedan sov jag som en stock hela natten tror jag och vaknade inte för än Peter hade gått upp vid sex. Då var det bråttom ut på toa!!! Haha
Jag har de senaste veckorna börjat sova så himla bra på nätterna. Vaknar enbart när det är dags för toabesök och oftast somnar jag lätt om igen efter det.
De tidigare åtta månaderna (typ) har jag sovit som en kratta! Vaknad varje gång kroppen velat vända sig, drömt mycket och konstigt och haft jätte svårt att somna om. Skönt i alla fall att jag kan sova bra nu. Bättre sent än aldrig och jag får väl passa på nu in i det sista :)

Usch, klockan är bara ett nu. Vad ska jag fördriva resten av dagen med? Peter har saaben till jobbet, så jag har bara Toyotan till mitt förfogande. Den har vinterdäcken kvar så jag vill inte ge mig iväg med den ifall farbror blå skulle dyka upp. Nu kan man förhoppningsvis inte skylla på mer snö. Dessutom är den bilen så himla låg, så jag kommer ju knappt ur den när jag väl kommit in i den :p Nä, blir att stanna på hemmaplan även i dag alltså. Jag får virka lite, lösa korsord och läsa några sidor i min bok.

Jag är less på att agera bullugn nu!!!! *morr*


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vänta bara lite till, på onsdag händer det!

2012-04-23 @ 20:50:39
Postat av: pappa

Nä! inte förrän valborgsafton

2012-04-23 @ 21:05:21
Postat av: Syrran

Imorgon kommer den :-)

2012-04-23 @ 22:39:54
Postat av: Therese

Slanggurka kan du säkert få av mig! Har inte satt nån än, men det brukar gå fort... Prydnadspumpa har jag försökt, men plantorna blev jättefula så dom rök..

2012-04-23 @ 23:26:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0