Måndag

En ny vecka och väntan fortsätter.

I går var vi som sagt på trädgårdsmässan. Men vi stannade till hos Emma innan för en brak brunch! Nybakat bröd, våfflor och massa gott bjöd hos oss på. Tur att vi ej åt så mycket frukost innan vi åkte :) Självklart snick snackade vi en hel om allt. Men det mesta handlade nog ändå om magen. Ett bebispaket fick vi också med oss där i från. Så snällt!

Tror vi anlände till mässan vid ett tiden. Dock blev jag ganska besviken detta år... Kändes inte alls som de lagt ner så mycket engagemang denna gång om man jämför med förra årets mässa. Till och med att Rum och trädgårdsmässan jag var på för några veckor sedan nästan var bättre och gav mer inspiration!
Jag fick i alla fall med mig några smultronplantor och några andra ätliga blomplantor. Kommer passa perfekt i mina nya odlingsramar!
Vi lämnade mässan redan runt tre ungefär. Hade ganska ont i kroppen då. Men jag hade inte väntat mig något annat :)

På hem vägen svängde vi förbi Karolinska sjukhuset och rekade vägen till förlossningen, ut i fall det blir dit vi skickas när det är dags.

Sen bar det av hemåt för att hämta hem jycken igen! Blev bjudna på köttbullar hos svärmor också. Mycket gott efter vår heldags utflykt! Självklart var jycken glad att se oss igen. Fast jag tror inte det gått någon nöd på honom utan oss :)

Nu måste jag fixa till mig det sista. Ska ju till barnmorskan och ska INTE missa tiden i dag!


Kommentarer
Postat av: Helen Karlsson

Du är så fin Jessica. Vi får se om det är sista bilden med magen. Kramar från moster och mormor

2012-04-16 @ 21:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0