Att våga släppa taget

Här har vi det tryckande varmt även idag. Men hellre det än höstkallt alla redan!

Knoddas väckte mig vid tio idag! Eller ska man räkna noga väckte han mig vid tre och halv sex också... Bägge gångerna hade han lite svårt att somna om. Men han låg tyst och ganska lugnt i väntan på att John blund återvände :) Detta medförde ju att även jag hade svårt att somna om där efter tre. Stoppade in nappen sjuttioelva gånger och höll handen lite innan han äntligen somnade om. När han sov var det min tur att snurra i sängen. Det var varmt, benen värkte och lite små hungrig var jag. Men jag lyckades somna jag med :)

Jycken var lite risig i kistan igår och åt inget på hela dagen (förutom cirka ett kilo gräs!) så han har sovit lite oroligt inatt och tassat omkring endel. Dessutom knorrade och kurrade hans mage skit högt! Stackarn :( När husse gick upp fick han gå ut och beta lite igen. Kan tro att vi har en liten kossa :)
Det var ju tur att han var ute en liten sväng då eftersom vi alla sov så länge sedan!
Men idag verkar han må bättre och av hans bajshög att dömma är systemet rensat nu :)

Albin har sovit och jag har ringt Bvc, tagit hand om tvätt, pumpat ut mjölk och suttit lite vid datorn. Hann till och med börja packa lite inför imorgon. Jisses vad mycket jag hann! Hur länge sov han egentligen? :p

Imorgon åker vi ner till Linköping! :) På lördag är det ÄNTLIGEN dags för Winnerbäckkonsert!!! Självklart avslutar han sin turné på hemmaplan och det går inte att missa.
Detta innebär att Albin för första gången ska ha barnvakt i flera timmar... Tror ju inte det kommer gå någon nöd på honom hos mormor och morfar :) Jag har till och med erbjudit Peter en natt på hotell då också för att fira våra tre år lite i förskott. Men vi får se hur det blir med det. Om pappan känner sig redo för det ;) Jag skulle tycka det vore sjukt skönt att kunna få sova en hel natt! Och kanske dricka lite gott på kvällen till konserten. Men vi får se som sagt :)

Jag har nu i några veckor pumpat ut mjölk och fryst in, för att kunna gå på konserten (ersättning har vi aldrig provat ännu). Jag har ju inte så himla lätt med att pumpa ur så det tar ju sin lilla tid att få ihop ett par måltider till den lille herrn. Men jag tror jag lyckats :) Har ju två dagar till att hinna få ut lite.

Nä nu är det blöjbyte dags


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vi längtar o väntar efter er

2012-08-30 @ 16:16:17
Postat av: Janina

Gud va mysigt det lät med hotellnatt och riktig egentid! Älskar herr W och det har inte känts riktigt som en komplett sommar utan att gå på en av hans konserter! Sjung och tråna lite från mig med och lura med Peter till hotellet! Ha en SUPERSKÖN helg!

2012-08-30 @ 23:27:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0