Dåligt avslut

Den minsta i vår familj har haft ett struligt avslut av dagen.
Han nattades och somnade i vanlig ordning runt åtta och sov sedan gott till tio ungefär. Då vaknade han och det var inte på rätt sida tyvärr. Utan det var en ledsen kille som slog upp sina blå.
Han fick mat, men det hjälpte ej. Han fick sitta i knät, men det hjälpte ej. Han fick ligga på bröstet men inte heller det hjälpte. Det som han var mest tillfreds med var när pappan gick runt med honom :)
När han lugnat ner sig lite mer fick han äta lite till och nu ligger han i vaggan och jag tror han har somnat. Men det tog emot för honom :)
Kanske han fick lite ont i magen ikväll på grund av gröten tidigare? Även om det inte ens var en teskedsmängd han åt sammanlagt så var det kanske nog för den lilla magen ändå?
Men hur som helst så gick det ju över ganska fort och det är det viktigaste.

Annars så tycker jag nog han verkat må bättre idag. Nog har det varit en hel del gnäll och missnöje men han verkar piggare i alla fall. Skönt!

På eftermiddagen kopplade jag hunden, spände på mig bärselen och stoppade i ungen så gick vi och möte upp Peter längs vägen. Vi kom nästan ända ner till landsvägen innan han dök upp och plockade upp oss.
Solen tittade fram framåt kvällen också. Dagen har ju annars varit så grå så grå. Nu när jag gick och la mig visade termometern ynka sex grader! Och så är det kolsvart. Buhu för den nalkande hösten.

Efter kvällsmaten gick jag ner och fortsatte grunda spjälsängen. Jag började med det igår man han inte riktigt klart. Men nu så är den redo för ny färg! :)
Vi köpte den billigt på blocket i vintras. Och eftersom jag vill ha den vit så får jag måla.
Jag slipade den tidigt tidigt i våras med tjocka magen som sällskap :) Men sedan dess har jag inte gjort något mer med den. Det har inte känts så akut direkt. Men nu tyckte jag det var högtid att få ordning på den, för helt plötsligt har vi nog användning för den.
Får se om jag kanske hinner påbörja målandet imorgon? Det tar ju sin lilla tid att måla sextioelva spjälor ;)

Just det! Albin har ju haft sin första namnsdag idag: Rolf. Grattis! :)

Nu lite korsord innan jag släcker lampan.


Kommentarer
Postat av: Janina

Kul med smakisar! Jag drar mig lite för dem ännu, tycker det är så mysigt med amningen. Han ska få börja sitta med oss vid bordet oftare så får vi se när han verkar vilja själv, apråpå det där med namn så trodde jag också att set skedde automatiskt, men icke. Körkort är det enda som går av sig självt och även de företag och instanser som med jämna mellanrum uppdaterar med personregistret och det är inte många! Man får själv ringa försäkringar och banker och jadi, jadi, jadi.. Dötrist!

2012-08-28 @ 00:37:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0