En lång dag för en liten kille

Jag hade inga fler hål! Tjoho!!! Endast lite lite tandsten som ska åtgärdas hos tandhygenisten om några veckor.
Däremot förgyllde jag dagen åt alla tandläkare med flera på stället där idag. Jajemensann! För när de röntgade upptäckte dom något mycket spännande (enligt dem). Tydligen så har jag inte bara en visdomstand uppe i vänstra käken utan även en extra. Extratanden är mycket mindre än den rätta och sitter framför den "riktiga".
De hade aldrig sett något liknande och skulle visa upp spektaklet för resten av sina kollegor också. Haha.
Vi bestämde att så länge jag inte lider av dem får de sitta kvar. Så fortsättning följer :)

Albin skötte sig fint när han passades. Han hade somnat i typ tio minuter när de gick i några affärer och vaknade lagom när jag kom tillbaka.
Hann beta av ett par affärer innan Peter mötte upp oss och vi tillsammans tittade efter de sista sakerna jag letade efter.
Är väl halvnöjd med resultatet... Affärerna är ju usla här! Vill hitta nått snyggt och tufft åt Albin att ha på sig på dopdagen. Det var tydligen helt omöjligt. Allt är så gulligt och larvigt i de minsta storlekarna. Inte ens en vanlig skjorta och några schyssta brallor lyckades jag hitta :( Blir till att leta på nätet istället.
Men en ny pyjamas och lite annat smått fick följa med oss hem.

Vi åkte också och hämtade en grind jag fyndade begagnad på Facebook! 250 spänn prutade jag ner den till. Helt okej :) Albin betalade den själv med sina pengar han fått av mormor och morfar. Han är klok den lille herrn. Han slösar inte pengarna på onödiga leksaker utan tänker främst på säkerheten ;)

Vår shoppingdag avslutades sedan på ICA och veckohandling. Jäklar vad hungrig jag var då! Inte konstigt med tanke på att jag inte ätit något mer än en bulle sedan frukosten. Men jag härdade ut tills vi kom hem och lagade pasta och bacon.

Stackars Albin hade ju inte tid att sova någon längre stund på hela dagen så han var riktigt svårsövd nu här ikväll.
Självklart lyckades han slummra till i bilen mellan hämtningen av grinden och färden till ICA och vaknade såklart när vi plockade ur honom ur bilen. Inne på ICA var han lite halv kinkig men slummrade såklart till lagom när vi betalade och vaknade igen när vi packade in honom i bilen. Men därefter sov han i alla fall cirka halva vägen hem så femton minuters sammanhängande sömn fick han innan bilen stannade här hemma och han vaknade igen.
Men nu har han legat här i gymmet och sovit sedan halv nio ungefär. Han har till och med små snarkat lite. I vanliga fall snarkar han inte så han var nog helt slut efter en hel dag på stan och i affärer.
Jag är också trött så nu är det hög tid att avrunda denna tisdag!
Vi får se vad morgondagen har att erbjuda :)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Låter som en bra dag ändå. Spännande med tanden!

2012-08-22 @ 06:33:58
Postat av: Janina

Vi körde på jeans, kortärmad vit body och hängslen från hm efter dopet :)

2012-08-22 @ 20:21:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0