Helt okej ändå

Det är något bättre här idag. Natten var helt okej den också fast Albin vaknade redan innan ett och ville käka första gången. Men där efter sov han ända till fem! :) Efter det fick han sova i sängen med oss.
Vid sju var det dags igen och då började också gnället... Vi testade då att ge honom lite flytande Alvedon för att se om det kunde lindra missnöjet något. Men hur mycket han fick i sig av de dryga 20 ml vet jag inte? Av ansiktsuttrycket att döma smakade det inte så gott och det sportades ut :) Men efter mycket knorrande och åmande somnade vi alla om och sov till halv tio. Vi åt frukost och löste melodikrysset och efter det tog jag och Albin en promenad och lämnade de två sista inbjudningskorten. Han somnade på hemvägen och vaknade så fort vi nådde tomtgränsen igen. Men efter det var han på jätte bra humör och pigg i flera timmar.
Men nu efter en en liten lur för en stund sedan så är det sämre humör igen. Han och jag sitter i hammocken och så länge jag gungar oss är han nöjd eller sjunger lite :)

Skulle så gärna vela att han kunde tala om vad som inte känns bra!
Pappan har lite ont i halsen och lite krasslig så kanske det är lika för Albin? Men han låter varken rosslig, hes eller snorig. Varm är han inte heller förutom uppe på hjässan. Funderar på tänder också... Har känt i munnen på honom men känner inget.
Så länge det inte blir värre än såhär är jag nöjd!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0