Magplask

Tji fick jag. Inte sjutton sov han som en klubbad säl inatt inte... Vi alla gick och la oss redan vid halv elva (Albin somnade på soffan innan tio). Redan innan ett börjar han knorra. Tog förgivet att han var hungrig men det var han inte. Lade ner honom igen och efter lite napp-in-petande och rullande fram och tillbaka somnade han om. Klockan tre var det dags för käk samt vid fem igen. Sedan dess har jag nu legat vaken. Albin ligger här bredvid och halvsover och Peter gick precis upp. Jag ska nog läsa lite bok och hoppas jag somnar om snart. För övrigt är det sjukt varmt här i sovrummet. Usch vad jobbigt det är!

Så ja, nu rullade lille herrn över på mage. Det är tydligen bara det som gäller nu. Har hittat honom på mage varje gång jag tittat ner på honom inatt. Helt klart en kommande magsovare alltså :) Konstigt, varken jag eller Peter är det. Kanske brevbäraren? ;)


Kommentarer
Postat av: Janina

Ja ungen må vara perfekt i sitt sovande men jag befann mig i min vakendvala till halv sex imorse :/ har inte sovit nånting. Kommer bli knäpp snart! Och den duktiga lilla ungen kan inte vända sig åt nått jäkla håll, är lite avis på din fina magsovare :) hjärtana köpte jag på en butik som heter "village". Jag har sett den på andra ställen än Falun men tror inte det är någon jättekedje. Hade tur faktist, de reade ut dessa bitar inför höstsortimentets intåg och fick köpa dem för 1kr/st :)

2012-08-16 @ 09:04:07
URL: http://schanina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0