Måndag igen

Det har varit en relativt händelselös dag här idag. Efter vår förmiddagsrunda var vi bara hemma och tog det lugnt.
Albin somnade under promenaden och fortsatte faktiskt att sova även när vi kom hem. Så jag kunde göra i ordning och äta min frukost i lugn och ro! :)
När han vaknade busade vi lite och så la jag honom i gymmet. Där höll han på att böka och stöka hej vilt helt på egen hand (bildbevis i tidigare inlägg:) och snackade både högt och lågt. Tillslut somnade han av utmattning och sov över en timme! Jag fortsatte med mitt virkeri då :)
När han vaknade var det dags för lite käk och torrblöja och därefter började buset igen och lille herrn vill ha all uppmärksamhet. Nu är det ju jätte roligt att busa och prata med honom för han "hänger" med nu. Han skrattar så han nästan kiknar ibland och vill att något ska hända hela tiden under hans vakna tid helst. Blir det lite tråkigt sitter han och gnäller tills man börjar prata eller busa med honom igen. Han vet vad han vill och hur han får det ;)

Tidigare ikväll hämtades Nico av farmor. Han blev så glad när hon kom och ännu gladare när han fick följa med henne i bilen :) Så nu är han borta på semester i två dagar. Skönt för honom!
Farmor hade varit ute och plockat blåbär idag så jag fick lite. Det är ju sååå gott med färska bär i yoghurten till frukosten. Lyx!

Resten av kvällen har spenderats i soffan framför tvn. Men nu är det hög tid för sängen. Peter ligger här bredvid och snarkar och Albin ligger också och sussar sött sedan cirka tre timmar tillbaka. Han är så duktig på kvällarna! Han är duktig på nätterna också. Men jag skulle gärna slippa hans behov av mat innan klockan fyra (helst fem). Men jag ska vara glad att han somnar om snabbt under nätterna och att vi slipper gap och skrik då.

Imorgon är det dags för mig att besöka tandläkaren igen. Denna gång är det undersökning för att se vad som mer behöver åtgärdas i truten min.... Therese är snäll även denna gång och agerar barnvakt. Guld värt! :)
Efter det kommer Peter in och vi ska handla. Tänkte börja köpa på oss lite inför dopet så vi inte behöver ta allt på en gång sedan. Och jag måste börja provbaka det tänkta kaffebrödet.

Men nu är det dags att avrunda denna dag. God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0