Måndag

Igår åkte hela familjen hem igen så nu är vi ensamma åter igen. Men om två veckor åker vi ner till dom! :)

Idag har vi inte gjort så mycket. Promenad på förmiddagen. Frukost på trappan och efter en stund tappade Albin tålamodet på att sitta där. Men då kom brevbäraren med leverans av vår beställda hundmat (himla smidigt att beställa över nätet och få det hemskickat!), han bar upp det ända upp på trappan och passade på att snacka lite med både hund och bebis :) Då blev det dags för Albins tupplur. Vi kämpade en bra stund innan det gick. När jag tillslut drog av honom strumporna och byxorna blev han tyst och kopplade av. Konstigt! Både byxorna och strumporna är jätte mjuka, luftiga och slappa. Men men. Herrn vet tydligen vad han vill :) Han somnade gott och sov i TVÅ timmar. Jisses. Jag tyckte han var trött och sov många lurar igår med. Men han är ju pigg där i mellan så det är nog inget att oroa sig för. Medan han sov idag virkade jag. Jag är fast igen! *suck* Nu lär jag hålla på igen till fingrarna värker...

Peter var hemma redan vi fyra idag så då tog vi allihopa en promenix ner till sjön och tillbaka. Hemma plockade vi upp lite potatis och jag lagade mat.

Under kvällen har vi planerat inför dopet. Ja, det ser ut att kunna klaffa nu den åttonde september. Tack och lov! :) Inbjudningskorten beställde vi innan helgen så förhoppningsvis kommer de snart. Men vi har redan förvarnat lite så folk vet redan nu :)
Jag letar efter klänning att ha på dopet. Fy sjutton vad svårt! Jag måste vara jätte kräsen... :( Hittar inte en enda jag skulle kunna tänka mig. Får gå naken helt enkelt.

Nä nu ska jag virka lite innan det är dags för Albins nästa matstund och läggdags för mig :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0