Som förr...

Ikväll badade vi badkar för första gången på ett och ett halvt år minst. Det var mys! Tända ljus och liiiite rötjut. Och Albin vaknade inte och pep en enda gång. Bra tajming :) Kanske det kan bli en vana som förr? Då tog vi alltid ett bad tände ljus och drack lite vin på söndagskvällarna. Bra avslutning på den gångna veckan och bra uppladdning för den kommande.

Annars så har vi varit ute heeeela dagen idag. Så man kan lugnt säga att vi tagit vara på den. Solen har vi inte sett mycket av men ändå har det varit varmt och kvalmigt.
Vi fick lite av varje gjort ute och det känns skönt! Lättare att påbörja och slutföra saker när vi båda är hemma och kan hjälpas åt med Albin.

Albin har varit vår sol idag (mestadels). Han "brummar" med munnen, står upp och skrattar för glatta livet :) Att svingas upp och ner i luften och "flyga" är riktigt skoj det med! Och helst vill han han uppmärksamhet HELA tiden. Tycker han inte vi ägnar honom tillräcklig uppmärksamhet gnäller han tills någon tittar och pratar med honom och då skiner han upp som en sol på direkten. Han är redan smart den lille krabaten.

Nä nu ska jag sussa, precis som alla andra i detta hus. Det är en dag imorgon också :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0