All ära till Folksam

Mot slutet av graviditeten tecknade jag en gravidförsäkring genom Folksam.

För ett tag sedan kom jag på att jag eventuellt kunde få ut lite på försäkringen för mina förlossningsskador, så jag hörde mig för och mycket riktigt så fick jag så pass allvarliga skador så de betalar mig en ersättning.
Därefter skulle jag kompletera lite uppgifter via mail men det glömde jag helt bort ända till i helgen. Då skickade jag iväg uppgifterna.
Imorse fick jag ett mail där de sa att min ersättning kommer finnas på mitt konto senast fredag denna vecka.
Snacka om service!

Även om det inte är en stor så är ju lite pengar alltid välkommet.

Kanske ska köpa en fin julklapp till mig själv för sveda och värk? :)


Kommentarer
Postat av: Anna Bergström

Vad fick du då för skador??? Det lät läskigt nästan... Hoppas du inte har några men idag av det!
Skönt att höra att det funkar dock. Jag har också gravidförsäkring på Folksam :)

Svar: ja du...FAN vad nervös jag är inför förlossningen. Det är inte lite alltså :/ Eller...jag är mer rädd för hur det ska starta, och om vi ska hinna fram i tid på hala vägar än vad jag är för själva förlossningen. Det är allt det här innan vi är framme på sjukhuset som gör mig så sjukt orolig. Och jag ser att du förstått att även jag tillhör det grubblande släktet *haha* Jag ska analysera sönder varedna liten situation och försöka att förutse allt som eventuellt skulle kunna gå fel så att jag har en lösning på problemen redan innan de ens existerar *haha* Det är lite jobbigt att vara sån. Sen har jag en make som bara säger: "Äh, det kommer gå bra älskling. Det löser sig"...om precis ALLT!!! Vi är varandras raka motsatser i det fallet tror jag ;-)
Just nu jobbar Tommy en bit hemifrån och det tar honom nog ungefär 1,5 timme att ta sig hem från jobbet. DET gör mig nervös. OM värkarna sätter igång så vet jag inte om han hinner hem. Då kanske jag får lov att ringa efter ambulans eller nåt. Och det tar väl en evighet innan dom kommer.
Vi bor i den kommun där utryckningstiden för ambulansen är längst i hela länet...typiskt :-/ Men, vi får hoppas att det ska gå bra!
Tommy har säkert rätt: "Det löser sig" ;-) Men det är fasiken inte lätt att tänka så inte...

2012-12-18 @ 10:41:43
URL: http://livetmedskorpan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0