Jobb hela dagen lång

Det blev en heldag med jobb. Jag kom hem lagom till nattningen av knoddas vid sju. Snacka om att mina tuttar var ganska så amningsnödiga!!! :)
Jag möttes av ett stort smile av min knoddas när jag kom hem <3
Dagen här hemma hade gått jätte bra utan mamman. Inga sura miner. Pappan var optimistiskt och trodde han skulle kunna börja lägga golvet inne i Albins rum. Haha. Trodde han ja! ;) Albin blev rädd varje gång det sågades och slet bara av sig sina hörselskydd så så mycket golv blev det inte.

Jag har också haft en bra dag. Fullfart på jobbet och jag har inte suttit på rumpan många minuter. Men det är kul när det är mycket att göra tycker jag!

Vi har nu tittat på På spåret och ätit popcorn.
Jag har inte packat eller plockat i ordning något (förutom Albins halpackade väska) inför vår resa imorgon. Jag känner mig skit stressad över att inte ha förberett något men kan heller inte göra något nu ikväll för då skulle jag bara väcka Albin säkert när jag rotar runt i garderoben där inne i sovrummet. Vi har ju ingen tid att passa imorgon så vi behöver inte stressa. Men ändå.

Jag ska nog ta och lägga mig straxt. Är riktigt trött och mör i kroppen. Känner att myrorna i benen är och hälsar på ikväll igen....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0