Jobba

Och så bjöds vi på ännu "lite" mer snö. Sedan i eftermiddags har det kommit minst en decimeter mer snö här och självfallet har det blåst också så det driver runt lite extra.
Jag åkte in för att jobba när Peter kom hem lite efter fyra. Förberedde mig med reflexer, skyffel och ficklampa ifall jag skulle bli ståendes eller fastna någonstans, men det gick bra. Dock tog det en timme för mig att komma in! Hamnade bakom plogbilen halva vägen, visserligen schysst att få åka på sprillans nyplogad väg men det gick lite väl sakta i ynka fyrtio. En liten lastbil låg i diket på ett ställe, innan(!) en kurva.
Väl på jobbet var det härligt att få skapa lite igen, gnugga igång kreativiteten och bli skitig under naglarna! :) Vips sa det så var klockan nio och dags att åka hem igen. Bara till att borsta fram bilen från en jäkla massa snö återigen. Här hemma i byn var vägen som värst, men tack och lov hade någon åkt just innan mig så jag följde dennes spår och kom ända hem till vår parkering! Det blir ett riktigt blåshål sista biten här hos oss med rejäla snödrivor på vägen oftast.

Mina pojkar hade klarat sig fint utan mig, men jycken hade tydligen varit lite olycklig och inte riktigt kunnat koppla av. Tok hunden!
Albin hade inte saknat mig alls mer än när det var sovdags och inget tuttande erbjöds. Men efter lite tv tittande glömde han det och somnade sedan vid andra försöket.

Nu har han nyss pipit efter tutte och sover nu vidare igen, mätt och belåten och mamman fick gosa lite samtidigt!
Ska bli spännande att se hur denna natt blir nu.... Den gångna natten var ingen höjdarnatt nämligen! Jag tror ta mig tusan att han vaknade och prompt skulle äta varannan timme mellan halv tio och sex. Fy säger jag bara. Det var inte roligt!
Det är precis som han ville ta tillfället i akt nu och passa på att äta massor och ofta när vi nu gett upp kämpandet med att vänja av med nattätandet.
Han är listig den där lille herrn! :)

Nu ska jag passa på att sova innan den listige lille räven vaknar igen och är helt utsvulten.

Gonatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0