Lite mammarenovering

Imorgon är det en stor dag för oss alla i familjen.
Mamman ska nämligen lämna resten av familjen hemma och själv bege sig in till Stockholm för att bli fiiiin i håret! Äntligen säger jag till tillpiffningen, kommer väl till pass nu innan jul och lite uppfräschning av slitna morsan men oj vad konstigt att lämna dom andra hemma!!! Jag och Albin kommer ju vara ifrån varandra flera timmar. Men det är bra, lite övning innan jag ska jobba nästa vecka.

Jag undrar hur dom kommer klara sig utan mig? Säkerligen bra, men som jag nämnt är inte Albin i sitt trevligaste essä för tillfället. Kan hända att han sätter sin pappa på prov imorgon ;)
Tex. är numer skötbordet den hemskaste platsen på hela jorden! Att ligga på rygg där medan man byter blöja är helt omöjligt tydligen. Hur man än bär sig åt genom att apa sig, sjunga eller försöka hålla fast lyckas han ändå åla sig runt till mage och innan han väl kommit på mage skriks det så högt och argt att taket nästan lyfter. VARJE blöjbyte är alltså en kamp!
Jag har fått in snitsen relativt bra och kan byta blöja när han står. Tack gode Gud för up and go/byxblöjan!!!
Peter kämpar som ett djur vid bytena och jag får oftast komma och assistera lite, så det blir ju spännande imorgon. Kanske dom får leja in farfar och hjälpa till ;)

När jag sedan är färdig imorgon eftermiddag plockar dom upp mig och vi styr vidare ner mot Linköping. Det ska bli skoj att träffa dom där nere igen.


Kommentarer
Postat av: Mamma o Pappa

Vi längtar redan!

2012-12-06 @ 20:41:34
Postat av: Syrran/Moster

Jag längtar mest!!

2012-12-06 @ 21:43:20
URL: http://Baraordifoljd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0