Välling

Knoddas åt välling nu ikväll för första gången och det var smaskens tyckte han. Egentligen smakade han redan igår, men han visade inte något intresse för det då.
Av någon lustig anledning så tar han inte flaskan längre. Han är ju van att äta från flaska lite titt som tätt ända sedan han var cirka två veckor gammal och jag började pumpa ur. Det har aldrig varit några problem för honom med det förän typ nu. Han bara leker med flaskan istället för att dricka ur den, lika är det med hans vatten flaska. Han ska vara bra törstig för att dricka ur den. Det är konstigt att han fått den idéen nu men framför allt är det svårt för oss att få i honom vätska. Vällingen nu ikväll åts med sked tillslut och så lite banan också. Oj så gott det var! :) Imorgon ska vi införskaffa nya nappar till flaskorna och hoppas på att hans drickvägrande beror på för små hål på napparna.

Annars har jag inget mer att berätta. Nu ska jag göra som mina pojkar- sova. Hoppas på att denna natt blir bättre än nätterna de senaste två månaderna ungefär. Någon gång ska det ju vända! Har vi tur så sker det inatt ;)


Kommentarer
Postat av: Anna Bergström

Har ni testat med nya nappar idag?
Hur har det gått?
Det kan ju vara så att det beror på det. Att det tar för lång tid och är för "kämpigt" att dricka ur flaskan när hålen är för små och därför vill han inte...
Hoppas att det är det som är problemet så slipper ni krångla :) det är himla smidigt med flaska. Speciellt när dom börjar hålla i den själv ;-)

2012-12-28 @ 18:00:18
URL: http://livetmedskorpan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0