Åter på hemmaplan

Då var man tillbaka i den vanliga vardagen på hemmaplan. Känns både skönt och lite tråkigt. Veckan som gått gick så fort, antar det beror på att man haft sällskap hela dagarna av mamma och pappa, träffat syster, mormor och moster mfl. Rännt på stan och shoppat flera gånger och hittat på andra saker... Hur som helst så var det en skön vecka. Skönt att komma hemifrån lite och få miljöombyte faktiskt. Samt nyttigt för Peter att vara lite gräsänkling =)

Jag träffade ju även Micke och Therese förra veckan! Vi ha en mysig "tjej"kväll, beställde hem mat och snackade massa skit. Jätte skoj att vi faktiskt fick till en kväll och kunde ses som man gjorde förr.... Jäkla synd att det går så lååångt mellan gångerna. Men å andra sidan uppskattar man de gånger desstå mer när det sker!

Som jag nämnde igår hoppades jag att våren skulle vara lika påtaglig här hemma som den var nere i Linköping. Jag ska väl inte klaga egentligen då solen skiner som bara den just nu, nästan vind stilla och plusgrader. MEN det är en massa snö kvar dock och rena rama isgatan utan att överdriva. Så vi här uppe får ge oss lite mer tilltåls med barbacke och skymta lite gräs.

Om ett par timmar har jag tid hos barnmorskan för kontroll igen. Ska bli spännande att se om vi kommit ifatt på tillväxtkurvan nu. Växt har jag gjort sedan sist, det känns. Det börjar bli ganska så tungt nu och tungre lär det väl bli också....

Bäst att göra sig iordning lite. Uppdaterar senare efter kontrollen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0