Har det bra

Här nere i Linköping har vi det bara bra! Idag har vi inte gjort något speciellt mer än att jag och mamma suttit i varsit soffhörn och virkat. Mamma har nu färdigställt åkpåsen och påbörjat ett nytt projekt. Jag har fått in snittsen på virkning av figurer (augurimi eller vad det heter?). Vi kanske skulle starta en syjunta =)

Igår rännde vi runt på stan, jag, mamma, mormor och syster. Inhandlade lite förnödenheter och såklart lite oförnödenheter. Vi hann också avnjuta en fika/lunch. Självklart köpte vi med oss semlor hem till sjuklingen pappa.

I morgon ska jag och syster kolla in bokrean tänkte jag och se om man kan hitta nått fynd. Jag hoppas hitta virkningsboken som jag har sett. Ja, jag är fast i virkningsträsket. Får passa på nu när jag har tid!

sist kan jag också berätta att vi nu gått in i vecka 33 och enbart har 56 dagar kvar till bf. Säger det åter igen- tiden går fort! Tycker faktiskt att den kan sakta ner sig något nu så vi kan få någorlunda ordning på boendet innan den lill* tittar ut. Det är ett stressfaktor som ligger och gnager och har gjort länge. Men, håll modet uppe! =)

Nu ska jag lägga mig till rätta och sova. God natt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0