Lördag och söndag

Den här helgen har vi inte gjort många knop. Mestadels har tiden fördrivits i soffan eller sängen och igår gjordes en avstickare till affären. Peter har känt sig lite krasslig med ond hals och lite trötter. Jag har mest bara varit trött och slö. Men nu står min duktiga fästman vid spisen och tillagar en tacogratäng. Det luktar gott så det kommer sitta fint i kistan om en stund.
Jag har just genomfört mitt söndagssparitual (saknar våra söndagskvällar med det obligatoriska bada badkar). Tvättat och inpackat hår, skrubbat och smörjt. Nu återstår bara ett nytt lager nagellack sedan är jag fit for fight för en ny vecka igen! Som kommer spenderas på bortaplan...

I magen har det varit full rulle idag! Så gott som hela dagen har det varit ett himla liv där inne, nästan lite för mycket i mellan åt. Men det är skönt att känna att krabaten är pigg. Men nu efter den varma duschen tycks det blivit lite lugn och ro där inne också.

Packat har jag också gjort inför min och Nicos resa i morgon. Bara matsäcken som ska ner också, men det blir först imorgon såklart =)

Nu får det vara nog för denna gång! Hej svejs

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som en skön helg. Hoppas Peter känner sig bättre,och att krabaten sover lugnt i natt. Ses i morgon

/ mamma

2012-02-19 @ 19:19:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0