Månadg igen

Idag snöar det här igen, visserligen små små flingor men alltid något. Jag gillar ju snön så länge den får ligga kvar! Annars så har en ny vecka börjat och Peter är iväg och jobbar igen... Igår låg han här hemma med kanske  lite feber och en snorig näsa. Men idag tycks det vara bättre, skönt! Jag själv känner inte av någon förkylning ännu. Hoppas jag slipper.

Hittade en sida med jätte fina och färgglada barnkläder tidigare idag! Strössel barnkläder- www.strossel.se En liten hint till er om ni vill köpa presenter =)
Dom har rea nu, så man blir så sugen på att beställa! Dock är allt så tjejigt eller killigt. Blir så svårt då när man inte vet vad det blir.... Men kanske tar och beställer något som är ganska neutralt iallafall, hakklappar och dreglisar funkar ju alltid.

Har också ringt försäkringskassan idag för att få hem papper för ansökan om föräldrapenning. Såklart var ju de som jag redan fått fel då man är arbetslös. men det var en trevlig tjej som svarade efter bara ett par minuters väntetid trots att jag fick plats 93. Inte illa alls! Hon ska skicka de rätta blanketterna och det lät inte så krågligt, men får väl se när de väl kommit.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kommer tyvärr inte in på strösselsidan

2012-01-16 @ 18:46:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0