Tradera fynd!

Idag är den en riktig regn och rusk dag. Har bara varit ute på morgonrudan men jycken ännu. Tack och lov är ju inte han så förtjust i att bli blöt om tassar och öron, så han verkar inte ha någon längtan än att få komma ut igen. Jag får nog dra med honom ut så småning om.
Efter morgonrundan gjorde jag i ordning frukost och parkerade mig i soffan med en film- Blood Diamond. Inte min typ av film dock. För mycket pang pang, blod och elände. Efter filmen fick jag en halvblöt hund i knät så då blev jag kvar i soffan med min bok istället. Boken är bra mycket bättre än vad filmen var! Just nu läser jag Fyrvaktaren av Camilla Läckberg. Spännande deckare, precis min typ. Jag tror dock att det är en näst sista av hennes böcker, så sedan måste jag hitta någon ny bra bok att bli fast i. Jag och min mamma har sedan i somras plöjt igenom Läckbergs böcker efter att vi hittade en av hennes böcker på loppis. 

Annars så klickade jag hem en kjol på Tradera idag. En helt nu jeanskjol från Polarn och pyret för just över hundralappen. Inte illa alls, hoppas bara den passar mig och min mage. Återstår att se.

Nä fy vad lat och slö man blir sådana här dagar... Grått, blött och snorhalt ute, samt mörkt och ruggigt inne. Tänkte nu hur som helt ta mig i kragen och bädda rent i sängen, inviga våra nya sängkläder vi fick i julklapp. Sagt och gjort, UPP OCH HOPPA!  

Kommentarer
Postat av: Janina

Tänkte läsa in mig lite på er historia ;) började följa dig först i april/maj -12. Har du sett att läckbergs böcker blivit film? Vi beställde hem alla häromdagen och får dem nog imorgon :) vi är lite förälskade i svenska deckare här hemma.
Jäkla idiot ni träffade på igår! Hoppas Peter får tag i personen.

2013-11-28 @ 20:29:51
URL: http://schanina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0