Gräsänkling

Nu är jag ensam resten av dagen och kvällen med mina två minsta killar. De två är ju inte till något vidare sällskap just nu. Jycken ligger under bordet och snarkar och Albin ligger här bredvid i soffan och sussar.
Albin har lite sömn att ta igen från igår. Han sov inte någon ordentlig lur mellan nio till tre. Han somnade påvägen till Bvc men vaknade när jag lyfte ur honom ur bilen. Efter det rännde vi runt i några affärer och då hade han för mycket att titta på för att kunna somna trots att ögonlocken hängde ner till knäna. Sedan somnade han i bilen på vägen hem men vaknade åter igen när vi var hemma och jag lyfte ut honom. Sedan var det stört omöjligtt att få honom att somna, han har så över trött och visste inte om han skulle skratta eller gråta så han varvade de båda. Men medan vi åt på Drömkåken vid fem sov han gott i vagnen och vaknade inte när han lyftes över och ur till bilstolen. När vi var hemma tog han och jag promenaden och han fortsatte sova ända till klockan åtta. Jag tänkte då att nu är nattenssömn rökt. Men nej då, han somnade relativt enkelt i vaggan vid elva igen och sov till tre. Duktiga pojke!
Men vid sju väcktes jag av gallskrik! Det var inget hungerskrik utan mer panikskrik (ja, en mamma hör skillnad på skriken:). Jag tog upp honom och han bara fortsatte. Tillslut fick han grepp om bröstet och lät maten tysta munnen. Han lät väldigt snorig hörde vi när han var färdig äten så det kanske var det som var obehagligt för honom när han låg ner. Plockade fram nässugen och försökte premiär använda den, men det var ju lättare sagt än gjort på en liten kille som absolut inte ville att någon pillade honom på och i näsan. Han kom till ro tillslut och nästäppan verkade försvinna av sig självt. Skönt!
Nu när vi var inne och shoppade sov han till och från och var nöjd när han var vaken. Verkar inte snorig eller täppt alls nu längre.
Jag hittade faktiskt en bikini nu idag som jag får plats i ;) Provade en gammal bikini överdel igår och insåg att det absolut inte gick att visa sig i den ute. Inte ens vassen skulle räddat mig! Tuttarna har verkligen blivit mjölkbomber!!! Men nu så, hittade en hyfsat snygg svart bikini så jag kan premiär bada jag med :) Självklart slank det med en ny body till Albin också. En ljusgrå enkel typ farfarströja. Peter fick nya klortabletter till poolen inhandlade så snart är det nog badklart i den! Tjugo grader har den hunnits värmas upp till också på de här dagarna.
 
Funderar på nu om jag ska ta med mig småpojkarna ut på en promenad? Vi har ingen sol här idag men det är ganska så tryckande varmt ändå. Tidigare blåste det men det tycks ha lugnat sig nu.
 
Ja jag har ju namnsadag idag också! :) Tack för kort mamma! Och av Peter fick jag fin fina saker när vi var nere och hälsade på i blomsterbutiken förut. Bilder kommer när jag fixat ordning ;)
 
Nä, dags att byta blöja hörde jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0