Nattsurr

Då var det kväll igen. Jag och Albin hänger som vanligt kvar i soffan medan Peter och jycken gått och lagt sig. Peter kom hem redan innan nio och var väl inte i topp form precis.... Men jag unnar honom det! :) Fast han insåg själv att han inte längre är så ung och tålig längre ;)
 
Vi hade det bra här hemma själva också. Tog en långpromenad, hängde tvätt och vattnade ute när vi kom tillbaka. Till middag hittade jag till min glädje en liten burk med kalops i frysen. Så jag kokade enbart två potatisar och satte på micron så var middagen klirrad. Smidigt värre! Det finns ju inget tråkigare än att ställa sig och laga mat åt enbart sig själv. Jag satte på Da vinci koden och parkerade mig i soffan. Men jag insåg när filem var slut att jag inte riktigt hade kläm på filmen... Lite svårt att koncentrera sig på handligen med en bebis som vill ha uppmärksamhet :)
 
Albin har blivit jätte stark i nacken nu ålar sig som en orm i knät. Han tar spjärn med benen och far omkring. Det gäller att vara på sin vakt när han är på det humöret.
Hans babyfjun hår är nu nästan helt borta och börjar ersättas med mer "riktigt" hår. Så sött! Vi tycker även att han börjar få mer pojkaktiga drag i ansiktet. Lilla bebisen Albin försvinner en liten bit för varje dag tror jag minnsan.Han också blivit en fena på att flänga runt när han ligger ner. Han vänder sig från sida till sida själv hur lätt som helst och när man lagt ner honom på rygg i vaggan exempelvis så hittar man honom liggandes mer på tvären nästa gång man tittar. När han sover för natten har jag märkt att han helst lägger sig på höger sida och vänder ryggen åt oss :)
Dom här skrikstunderna han har haft på kvällarna som vi trott berott på magknip blir färre och kortvarigare för var dag. Det känns skönt! men visst är han missnöjd och kinkig stundvis, men det får han så gärna vara för rätt som det är får man ett härligt smajl tillbaka och två stora blåa ögon som glittrar! Det är det som är meningen med livet tror jag bestämt :)
  

Kommentarer
Postat av: Syrran/moster

Åh lilla gubben blir stor, ska bli skoj att se han (och er), på fredag =)

2012-07-07 @ 06:09:59
URL: http://Baraordifoljd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0