Var tog dagen vägen?!

Idag har det varit en riktigt fin sommardag.
Vi startade dagen lugnt och gick inte ur sängen förän efter tio. Jag tog med mig jordgubbar när vi gav oss iväg på promenaden och tänkte ge dem till Malena och grabbarna. Väl där blev vi sedan fast på deras nya veranda med sköna soffor. Till lunch skulle dom inviga nya ute köket med korv med bröd på nya gasolspisen, så vi stannade kvar ;) Efter det blev det kaffe, glass och mina medtagna gubbar. Gott gott! Albin sov gott i vagnen länge och vaknade lagom till kaffet. Han var då jätte varm av att enbart legat i vagnen i kortärmat och shorts. Men han klagade inte. 
Helt plötsligt var klockan redan efter tre! Jisses var tog den dagen vägen? Vi gick hem då och gudars vad varmt det var inne här hemma då! Öppnade upp för korsdrag och ganska snart blev det behagligare. 
Hade varken lust att ställa mig för att laga mat eller hade någon hunger i värmen så vi slängde ihop en tonfisksallad bara. Himlans gott och speciellt med grönsaker från egna landet :)
Efter maten tog Peter premiär doppet i poolen. Den är nu nästan helt fylld. Han fyller på lite varje dag nu så inte källan töms helt. Det negativa är att källvattnet ju är sviiinkallt. Men men... Vad gör man när det inte behagar att regna så vattentankarna fylls igen?
Albin fick även han ett bad nu ikväll. Dock var hans bad något behagligare tror jag :) Vi klarade nästan hela proceduren utan sura miner. Vi gör framsteg :) Ny sitter han i babysittern här bredvid mig i soffan och är nöjd och ren! Han har haft och har en riktig spykråkedag idag! Både han och jag var nerspydda nästan från topp till då innan vi kom hem i eftermiddags. Men vad gör det när det är en sötnos som åstadkommit det? :) 
Peter och Nico har redan gått och lagt sig. Helt rätt gjort av dem! Dessvärre dröjer det nog för mig då Albin fortfarande är pigg efter sin lilla lur tidigare.
 
 
Peter ringde till kyrkan idag och fick tyvärr det tråkiga beskedet att kyrkan är upptagen hela dagen den åttonde september! Nu har vi lessnat på detta och börjat smida helt andra planer istället. Fortsättning följer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0