Vi är ju makalösa

Vi slår ju alla rekord med att ställa till det för oss. Som jag sa tidigare bokade vi ju om dopet. Lite senare frågar mamma om det inte var den dagen vi skulle på Winnerbäcks konserti Linköping. Och visst sjutton är det då! Typiskt typiskt. Det kommer bli jul innan lille Albin tillslut får döpa sig...
Jag vägrar ringa kyrkan åter igen och krångla så jag bollade över det till Peter medan han bollade över uppgiften att boka om bygdegården till mig :) Så nu ikväll har jag ombokat lokalen till den åttonde september istället och Peter får ringa kyrkan imorgon och hoppas det är ledigt där då.
Nu får det inte krocka med något annat då blir vi galna!!!
 
Dagen har annars varit lugn. Jag satte mig ute på verandan och virkade lite i eftermiddags. Men så fort solen gick i moln blev det svinkallt i blåsten och garnnystanet flög iväg flera meter i stormen. Haha
När Peter kom hem åkte jag bort till ett växthus här i närheten. Tänkte jag skulle köpa lite sommarblommor och plantera på trappan bland annat. men fy vad skabbigt och tråkiga blommor hon hade. Och dyrt var det! Så jag åkte hem tom hänt. Jag får åka till Strödja en dag istället (där jag jobbade förra året), där vet jag att det finns ett stort utbud, bättre priser och bättre omhändertagna!
Efter kvällsmaten var jag grymt sugen på en joggingtur men mina knän är inte riktigt med på det. Jag har grymt ont i dem när jag sovit eller suttit stilla en stund och sedan börjar röra på mig. Fan vad typiskt och tråkigt när jag äntligen hade kommit igång med motionerandet och var peppad. Så istället för att springa fortsatte jag måla lite på hammocken. Peter hade varit så snäll att köpa hem en till burk färg. Men jag hann inte många penseldrag innan Albin vaknade och var på uruselt humör. Efter många om och men samt lite mat i magen lugnade han ner sig och jag plockade av dagens jordgubbar. Herre jisses vad mycket gubbar!!! Plockade säkerligen tre liter tror jag och lika mycket blir det nog imorgon med. Jag har redan lessnat lite på dem faktiskt... Men tack och lov reagerar inte Albin på när jag vräkt i mig en hel hög.
 
Nu hänger jag och Albin här i soffan med Wallander filmen som sällskap. Eller Albin sover faktiskt här bredvid mig och jag virkar lite igen. Snart har jag en "vuxen"filt klar! :) Blir mysigt att kura under i höst sedan.
Peter gick och la sig för nästan två timmar sedan, han var så trött idag tydligen. Fast han var uppe här för en stund sedan och tryckte i sig knäckebröd med ost :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0