Boktips

Vi sitter i bilen och puttrar hemåt. Har just åkt igenom värsta regnvädret med spöregn och åska. Men det gick bra och nu åker vi mot ljusare himmel.

Helgen har varit bra och skön. Tyvärr går ju en helg så fort.
Fredagens examensbjudning var bra. Familj, släkt och vänner samlade. God mat och dryck. Sen kväll blev det också. Vi småbarns föräldrar är inte vana med det ;)

Idag åkte vi till Josse och Joel och lagade (mamma lagade) mat innan vi började färden hem. Skönt att sätta sig i bilen mätta och belåtna. Bara att gasa på! Det är Albin som får bestämma när nästa stopp blir och var :) Men just nu sover han så gott. Han behöver nog ta igen sig efter helgen. Alla vill ju prata, hålla och kela med han. Konstigt va? ;) Han vandrade runt mellan många famnar i fredags vill jag lova. Och han skötte sig exemplariskt både under examens "ceremonin" och hemma under bjudningen. Duktig grabb!

Nu ska jag börja läsa bok tänkte jag. Mamma skickade med mig en- Flimmer av Anne Holt och Even Holt. Någon som läst det och vad tycktes? (mamma, vad du tyckte vet jag ju redan:)


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilken tur att du fick lite åska.

2012-06-10 @ 17:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0