En minut

två kilometer- 13.13 minuter. Exakt EN minut bättre än i fredags! Jag är ganska stolt =) Snart måte jag ju börja med en längre runda... Fast jag håller mig till denna ett tag till. Till jag känner att jag klarar av den utan att vara halvdöd när jag är klar.
Jag har för mig att jag sprang tre kilometer på cirka 18 minuter när jag gick i skolan, både i högstadiet och gymnasiet och då var jag väl som mest "tränad" jag någonsin varit. Som sagt, jag är och har aldrig varit någon tränings människa... Blir spännande att se vad jag klipper tre kilometer på nu när jag vågar prova =)

Albin har fått sig ett bad nu ikväll. Det var inte alls uppskattat! Men nu har han lugnat ner sig och myser på pappas bröst.
Faktiskt att han har sovit i tre omgångar idag! Först på förmiddagen vid promenaden. Sedan somnade han igen på efter middagen och sov säkert i två timmar. När Peter sedan kom hem somnade han igen i hans knä och sov vidare en stund i vagnen medans vi åt. Kanske att de börjar bli ordning på ungen nu? =)
Jag tog faktiskt fram min virkning i eftermiddags. Jag har inte virkat något sedan han föddes så det var kul att köra några varv igen. Jag började ju på en filt för att ha något att fördriva tiden med som höggravid. Vi får se när jag kan fortsätta på nästa varv =)

Nu är det sängen som gäller. Hoppas jag somnar lättare idag med gott samvete och nöjd efter springandet! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0