Envis bebis

Nu äntligen kunde jag gå och ber mina frukost mackor. Halv ett... Jag har inte lyckats få bebis att somna. Men nu ligger han mätt och hyfsat nöjd bredvid mig här i soffan.
Fast jag ska nog inte klaga för vi gick inte upp ur sängen fören halv elva idag. Tur att man har en morgon trött hund också :)
Inatt har han bett om mat igen, straxt efter två, vid fem, runt sju och sedan halv elva. Däremellan har han sovit bra, tror jag... Jag har iallafall gjort det ;)
Promenaden blev inte lång idag. Det små skvätte lite regn samtidigt som solen sken, kvavt och de mörka molnen hopade sig mer och mer så jag ville inte ge mig iväg så långt. Vilket resulterade i att Albin ej hann komma till ro... Än så länge har det varken kommit mer regn eller åska, men himlen ser hotfull ut åt alla håll... Så vi håller oss inne än så länge.
Måste börja försöka förbereda och packa inför imorgon. Vi måste ju åka hemifrån senast tio redan. Hunden ska lämnas hos farmor/svärmor innan vi kan gasa söderut och sedan vet vi ju inte när lille herrn behagar att äta och skita under resan. Bäst att ha lite tidsmarginal, klockan två ska vi vara på plats i Norrköping. Vi ska hitta dit också! Jag kan inte Norrköping ett smack och dessutom är det ju spårvagnar och grejer. Tur att jag slipper köra :) Jag har gjort det en gång där tror jag och det var svårt och knepigt. Rondeller, spårvagnar, skyltar man inte är van vid och ingen lokalkännedom = stressig situation :)

Nu ska jag ta Albin och lägga honom på bröstet och hoppas han somnar så jag kan börja greja med allt som ska grejas :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0