Fel prioritering

Jag hann med en hel del när lille herrn väl slog igen sina blå i en och en halv timme ungefär. Dock gjorde jag inte enbart det jag borde... Jag började av någon anledning att plocka i ordning i Albins båda lådor. Har nu sorterat hans kommande kläder, storlek 62 och 68. Ja han har redan en hel del i bägge storlekarna. De flesta kläderna han fått i present har varit större. Nu är det ordning och reda. Kläder i en låda och nallar, böcker och diverse andra prylar i andra lådan :) Annars så kan han fortfarande ha alla sina kläder. Jag har lagt bort en body i storlek 50, den är förtrång att få över huvudet.
Man var ju så orolig att man köpte försmå eller förstora kläder innan han kom. Vi köpte det mesta i storlek 56 och bara några enstaka plagg i 50. 50 satt perfekt när han föddes och han kan ju ha det ännu. 56 har varit något stort men sitter bra nu och han kommer säkert kunna ha det några veckor till. Det är bra att allt man köpt och fått kommit till användning :) Och har man en liten spykråka som vi så går det ju åt några ombyten varje dag!

Jag har försökt pumpa ut så mycket mjölk jag bara kan under dagen för jag tänkte att jag kanske skulle kunna fira till det med en kall öl eller lite champagne imorgon (beroende på vad som bjuds på;). Men det är trögt att pumpa, kommer så dåligt då. BVC tanten skrev ett recept på några näsdroppar åt mig som ska sätta igång utdrivningen av mjölken när man vill pumpa. Låter ju jätte bra! Bara det att jag inte varit till något apotek...

Jag hann också packa min väska halvt färdig inför imorgon. Alltid något ;)

Nu väntar jag på mat. Är jätte hungrig! Peter står och steker raggmunk och fläsk. Gott!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0