försent

Vi hann i princip inte mer än utan för dörren tidigare så föll regndropparna... Men vi gav oss inte utan började vår promenad. Dock kändes inte rundan runt sjön så lockande ifall det skulle börja regna ordentlig. Vi kom halvvägs bort till badet så ville Peter vända. Han är tydligen som en katt- vill inte bli blöt. För hur det än var skvätte det bara lite droppar =) Men när vi kom hem började det regna destå mer. Så det var väl tur att vi vände ändå.

Jag har nu ägnat eftermiddagen åt att göra det där sjukt tråkiga, lägga över foton från kameran och telefonen till datorn. och därefter lägga över dem även på min externa hårdisk. Fy fabian vad det är tråkigt och tar tid!!! Kanske får skylla mig själv att det tar tid.... Upptäckte att det var foton från över ett år sedan som väntade på att komma på plats. Men nu är det gjort så nu dröjer det ett litet tag till det är dags igen =)

Peter har hjälpt sin far med att hämta någon gammal kamin av något slag men ser nu att de är hemma här igen och håller på att lasta av den. Och skrivande stund nu kom han in =)

Albin hann somna på vår tidigare korta promenix och sov en bra stund för att sedan vakna och käka och somna om igen. Det tackar jag för! =)
Hunden ligger även han och sover, fast under bordet. Snarkar som en tok!

Nu knorrar magen min så det är dags för lite lunch. Väldigt sen sådan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0