Kalldusch

Lyckan blev inte långvarig dessvärre. Nu står vi utan varmvatten helt och dessutom även i badrummet. Tydligen var det läckage på ytterligare ett ställe och fler reservdelar behövs. Såklart fanns inget sådant här hemma utan skall införskaffas imorgon. Tills dess var vi tydligen tvungna att koppla bort varmvatten beredaren helt.
Så här finns en massa disk och vi är oduschade. Trevligt värre. Men men, en dag kan man väl stå ut :) Får ta det som lite spänning i vardagen.

Jag tog med mig Albin ut på tre kilometer tidigare ikväll medan Peter lagade mat. Eftersom jag inte tog med hunden så kunde jag ha ett riktigt raskt tempo. Jag till och med små joggade en bit på tillbaka vägen. Nog var det med tunga och ovana steg, men jag höll ut längre än jag trott :) Hemma gjorde jag mina mage, lår och rumpövningar också. Så vi får väl se om jag tar mig ur sängen imorgon bitti eller om jag har träningsvärk igen :)

Jag har försökt söva vår lille grabb här. Det gick inget vidare så han fick komma upp i sängen här hos mig nu medan jag skrev och tänkte att han skulle hinna somna. Tyvärr verkar inte han ha samma plan som mig. Han sover inte på långa vägar...
Däremot sover Peter, ute på soffan framför tvn. Jag låter honom ligga där. Skönt för honom att kunna sova. Ja, lite bitter är jag. Fast mest jäkligt trött!!!


Såhär engagerad var Albin när vi handlade idag :)


Kommentarer
Postat av: Syrran/Moster

Bra jobbat Jessica, duktig du är. Kör på nu med alla övningarna, länge leve träningsvärken =)

2012-06-02 @ 08:16:24
URL: http://baraordifoljd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0