Krångligt och jobbigt

Nu är min tand äntligen hel och jag kan tugga normalt igen! Underbart skönt. Visst är jag bra öm än i tandköttet, men det vet jag går över :) Eftersom tanden var så trasig så hade tandköttet fått ta mycket stryk och var svullet och irriterat. Så när de skulle sätta dit den där ringen runt tanden som de fyller lagningsmassan med gjorde det så jävla ont!!! Annars gick det bra :) Helt otroligt vad tandläkarnedövningen har utvecklats sedan man var mindre... Då blev man bedövad i halva huvudet. Medan man ny enbart blir bedövad just vid den tanden som dom ska greja med. Jätte skönt! Och inte heller gör det så ont när bedövningen släpper. Annars så är det nog världens bästa tandläkare jag kommit till. Hon bad typ om ursäkt när hon höll på att böka i käften på mig, berömmer och dömmer inte. Helt klart bäst! 
Jag var beredd på att offra halva min skatteåterbäring till detta men det behövdes ej. Himla skönt :)
 
Det är inget roligt att blogga nu när inte appen fungerar. Det känns bara krångligt nu när man måste göra det via datorn eller safari. Ännu krångligare är det ju att lägga ut bilder... Jag hoppas och ber att de ska få igång appen nu snart. Det har faktiskt gått en hel vecka nu!
 
Jag önskar er alla en fin midsommar och att ni får dansa runt stången. Det ska vi göra! 

Kommentarer
Postat av: Helen Karlsson

Vad skönt att det gick bra hos tandläkaren. Hoppas ni får en bra midsommar också. Jag tänker inte dansa kring stången bara titta på. Kramar moster

2012-06-21 @ 21:12:34
Postat av: Kristiina- mamma till Lovisa och Harry

Skönt att ha det gjort. Jag skall till tandläkaren och laga två tänder :( Sv: tack för kommentaren :)

2012-06-25 @ 21:12:53
URL: http://keeya-keeya.blogspot.com.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0