Måndag förmiddag

Alla pojkarna hade hunnit somna igår närjag gick och la mig. Jag däremot kunde absolut inte somna. Låg och vride och vände på mig hur länge som helst kändes det som och hungrig blev jag. Men på något vis somnade jag tillslut ändå för klockan tre väckte knoddas mig och ville käka =)

Nu idag har vi klarat av tre kilometers promenaden. Vi tog rundan ner till landsvägen och tillbaka. Men fy, det är sådär tryckande luft ute igen. Men samtidigt blåser det rätt så svala vindar. Jätte konstigt! Och hen hel del oln fyller himlen också. Svettig blev man iallafall för jag lyckades hålla hyfsat bra tempo och med hunden på släptåg =)
Nu sitter vi här, eller jag sitter här och äter frukost och dricker lite kaffe. Albin ligger i vagnen ute och sover. Trodde där ett tag att han skulle vakna för grannen klipper gräs och bonden åkte förbi två gånger med traktorn och klippte dikeskanten så  det var ett himla liv där ett tag... Men jag tror faktiskt han sover. Det är tyst där utifrån ialafall.

På tal om oljud så märks det så väl att det har blivit sommarlov och att folks semestrar har börjat lite smått. Det är mer liv och rörelse här ute på landet nu med alla sommargäster kommer ut och luftar sig. Men det är kul att det händer lite =) Men alla bortskämda snorungar på sina fyrhjulingar som kör som dårar fram och tillbaka till badet kunde dock stannat hemma! Förrra året höll jag på att krocka med en av dessa nere i byn.... Nä, Peter! Albin ska inte få någon fyrhjuling!!! ;)

Nu har vi kommit lite längre i dopplaneringen också. Kyrkan är bokad samt "efterfest"lokalen. Däremot har vi ingen präst ännu... (känns som en ganska viktig sak att ha på dopet=) Prästen som vi så gärna ville ha var upptagen den dagen. Typiskt! Någon som känner till en bra präst här ute som inte är så "prästig" av sig? Tips tas tacksamt emot. Hur som helst så ska det hela äga rum den 18.de Augusti. Så nu håller vi alla tummar och tår att det blir en fin sommardag då!
Dopklänningen har vi fått hem hit också. Det är samma klänning som Peter döptes i och typ "alla" på hans sida. Jag kommer inte ihåg hur många år på nacken klänningen har. Men många blev det när de räknade efter =)

Nu ska jag surfa vidare lite här innan chefen vaknar =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0