Myror i benen

Vi fick besök av Jessica och Phesraw framåt kvällningen idag och de hade mat med sig till oss. Lyxigt värre må jag säga. När kommer ni nästa gång? ;) Vi satt ute och snick snackade i kvällssolen med lite kaffe. Mys! Albin visade sig från sin bästa sida, till en början... Vid åtta blev han jätte ledsen och otröstlig. Ingenting dög. Det är jobbigt att vara liten och få magknip. Fram till halv tio hade han det jobbigt till och från innan det äntligen släppte. Då ville han ha lite käk och därefter ligga och mysa på bröstet. Såhär ligger vi han och jag. Jag har läst bok och lyssnat till Peters små snarkande och Albins snusande :) Under sängen ligger jycken och drar några timmerstockar ibland.
 
Jag var ju peppad för att springa idag. Men klockan hann bli nästa nio innan jag kunde ge mig iväg så jag tvekade. Dessutom hade jag riktigt ont i magen. Men jag hade ju gett mig tusan på att göra det så jag trotsade trötthet och magont. Och det gick! Tiden blev den samma som sist, eller ja en sekund långsammare idag :) 13,14 min. Inte illa pinkat med tanke på att jag inte rört något nämnvärt på fläsket sedan förra veckan. Jag är nöjd!
Dock har jag ordentlig värk i ben och knä nu. Typ lite restless legs känsla tror jag. Hur sjutton ska jag kunna somna med det? 
Nu ska jag försöka lägga ner lille knoddas så försiktigt jag kan i vaggan och hoppas att han inte vaknar. Håller tummarna :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0