Nattsurr

Albin och jag har precis gått och lagt oss i våra sängar. Vi blev sittandes lite längre i soffan och myste ikväll.

Det var ju final i Big Brother idag och det var verkligen rätt person som vann! Hon behövde vinst pengarna mest och kommer spendera dem på vettiga saker. Dessutom har hon varit utan sina barn i 106 dagar! Helt klart är hon en vinnare :) Men vad ska man göra varje vardagskväll hädan efter? Ska man börja gå och lägga sig klockan tio nu igen när det inte är något BB att titta på? Tål att tänkas på :)

Annars har det varit en helt okej dag idag trots regn även denna dag...
Vi började ju med att gå ner till växtmarknaden. Men pga. det ostabila vädret höll de det hela inne i bygdegården, vilket var klokt men dessvärre blev det väldigt trångt och varmt. (äldre människor- pensionärer är inte ett dugg bättre än yngre människor på att visa hänsyn och respektera åt andra. De tränger och knuffas hej vilt även dom!) Jag kom därifrån med en kaprifol och en slanggurke planta.
När vi kom hem påbörjade jag genast planteringen av mina nyförvärv. Men jag hann knappt mer än sätta spaden i jorden så kom världens regnskur. Och så har det hållt på resten av dagen... Regnskurar och solsken om vart annat.
Senare på eftermiddagen fick vi fika besök av en av Peters kusiner med familj. Oj, vad stor deras grabb blivit sedan vi sågs sist just efter jul. Men det är klart, han fyller ju hela två år nu i sommar :)
När de åkt passade jag på att gå ut igen och försöka slutföra det påbörjade trädgårds arbetet innan nästa regnskur. Faktiskt att jag klarade det plus att jag hann med lite annat också :) Så nu har jag bockat av alla göra saker på Att göra listan jag gjorde när syrran skulle komma hit :)
Ja just det! Igår startade kriget! Kriget mellan mig och alla vinbärssniglar... Det är oändligt många av dom här och nu när det regnat så mycket är dom i rörelse. Så jag har gått på jakt både igår och idag. Behövde inte ens leta efter dom. De krälar omkring överallt på gräsmattan, i trädgårdslanden, på trappan och på vägen. Fy fan säger jag bara! De är vidriga! Hade det inte varit för att de käkar upp blommor och grönsaker i trädgårdslanden så hade jag låtit dem leva, men de har grävt sin egen grav här hos mig :p Dock är deras arme bra mycket större än min....

Vi har börjat planera inför dop också! Kyrkan är bokad och vi smider planer för resten av evenemanget. Vi har våra önskemål och hoppas de kan gå i lås. Vi återkommer när vi har mer kött på benen. Men i augusti kan ni räkna med dop :)

Nä, nu borde jag sova! Faktiskt att den lille knoddisen kom till ro genast när jag la honom. Behövde bara stoppa in nappen två gånger och vagga en liten liten stund. Skönt! Så nu ligger han och snusar så sött och gott :)
Imorgon eftermiddag är det dags för en månads kontroll på BVC. Spännande! Känns så länge sedan vi var där sist.
Efteråt har jag tänkt att jag och Albin skulle stanna och handla det vi behöver i veckan. Vi ska handla första gången ensamma... Men det går nog bra.

Nu god natt! Inatt behöver jag nog inte sova i pyjamas iallafall :)

Bjussar på bilder från vår promenad i rusket igår.
Albin ser ut som en liten fågelunge i en fågelholk :)


Kommentarer
Postat av: Janina

Drygt när någon annan sätter käppar i hjulet för ens planer.. Hoppas det löser sig för er snart! Vi fick aldrig någon favorit i big brother, tycker de flesta var så dryga och konstiga att man verkligen undrade varför man överhuvudtaget tittade :/ men Hanna var helt klart mest värdig vinnare av de tre som var kvar!

2012-06-04 @ 14:24:26
URL: http://schanina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0