Onsdag

Här vaknade vi till sol tidigt imorse. Dock somnade vi om igen och nästa gång vi vaknade var det grått och trist åter igen. Men vi gav oss troget ut på promenad. men det blev bara två kilometer för halvvägs började det regna ganska rejält så vi tog korta vägen hem igen.
Albin ligger fortfarande och sover i vagnen men börjar nog vakna till för jag hör hur det knorras därifrån :)
 
Natten var jobbig igen... Jag la över honom i vaggan vid tolv och redan vid ett vakande han och ville käka och hade sedan lite svårt att somna om. Vid tre vakande jag igen av rörelse och lite "snack" från herrn, men då var han inte hungrig utan kunde väl bara inte sova antar jag. Tillslut somnade han om och även jag. Vid fem samma visa igen fast då var han hungrig och jag kissenödig. Peters klocka ringde lagom då med. Men jag hann tydligen somna om innan Peter hann hemifrån för jag vakande av Albin igen vid sju, dags för lite mat igen. Vid halv nio var det dags för blöjbyte. Då när vi var uppe blev jag så pigg att jag trodde inte varken jag eller Albin skulle somna om så vi la oss igen och läste lite. Men tydligen somnade vi bägge för vid tio blev jag väckt av hunden som jagade flugor :) 
Så ja, jag är skittrött även idag. Men eftersom vädret är tråkigt så tänkte jag faktiskt lägga mig även jag när Albin sover nästa lur. Jag sätter hundra spänn på att han inte kommer vela sova något mer då på bra länge bara därför...
 
Känns bra i kroppen idag att jag faktiskt gav mig ut och sprang igår. Tänkte nog göra en repris ikväll igen.
Men fasiken vilken värk/kryp jag hade i benen inatt! Samt att det gör skit ont att räta ut knäna varje gång jag vaknar. Mysko.
 
Ikväll är det bara sju dagar kvar till Peter går på semester! Oj vad vi längtar. Vi har nedräkning här hemma :) Ska bli mysigt att vara hemma allihopa igen och njuta.
Och troligtvis gör vi slag i saken och "flyttar" i samma veva, så nog kommer vi ha att göra även om det regnar och är tråkigt väder :) Men jisses vad skönt att äntligen få lite svängrum och få börja plocka bland vårt bohag och inte behöva leva så "tillfälligt". Längtar!!! :D
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Dina ben gillar nog inte allt spring! Ta bara varannan dag.

2012-06-27 @ 22:33:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0