Solen är på besök

Tjoho! Idag skiner solen, äntligen. Satte mig ute i solen och åt min frukost efter promenaden och det var nästan för varmt där mot husväggen. Fast när de stora molnen drog förbi blev det för kallt...
 
Natten var något bättre jämfört med igår. Visserligen vaknade han redan vid ett och ville äta första gången. Men efter det sov han ända till klockan fem. Dock var han riktigt svårsövd där vid ett och det dröjde ända till efter klockan två innan Albin, jag och Peter somnade om igen.
Vid fem fick han komma upp och sova med mig i sängen, som i vanlig ordning. Han låg och knorrade till och från och ville gärna ligga vid bröstet och suga i sig tre slurkar för sedan slockna igen och tyvärr vakna när jag försiktigt försökte lägga ner honom i sängen igen. Så höll vi på till klockan tio då vi masade oss ur sängen. Då passade det Albin att sova :)  Väl på skötbordet vaknade han till och var på strålande humör!
På promenaden låg han vaken i vagnen och spanade. Tack och lov somnad han just innan vi var tillbaka hemma och han ligger ännu där ute och sover, nu cirka två timmar senare.  
 
Jag har precis ringt till kyrkan och ordnat det sista inför dopet så nu är det helt bokat och klart. 18.de Augusti klockan tre ska lille Albin bli döpt. Nu måste vi illa kvickt beställa hem inbjudningskorten så vi kan skicka iväg dom! Vi satt och tittade lite igår kväll på färdig tryckta kort. Egentligen skulle jag vela knåpa ihop egna kort... Men det blir så många och det känns som att jag inte kommer ha den tiden att sitta med dem och få dem färdiga snabbt nog. Så vi tar den lätta vägen och beställer färdiga. Men vi hittade inga som vi verkligen fastnade för. Får leta vidare idag!
 
Idag blir Albin hela åtta veckor. Vår lille knoddas är stor. Vi tittade på bilder igår från när han var helt nykläckt och förundrades över hur liten han var då :) 
På ett vis vill man att han ska förbli vår lilla bebis medan man samtidigt glädjs över hur han utvecklas från dag till dag nästan.
Leendet han ger en varje morgon är man ju beredd att döda för! <3

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag håller med, hans leende får vem som helst att smälta. Spara några till helgen.

2012-06-28 @ 15:56:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0