Sova snart

Här har det inte firats nått speciellt idag mer än att vi festa till det med lite glass efter vår promenad.
Vi har bara varit och grejat lite i trädgården mellan regnskurarna. Jag upptäckte de första tomaterna ute i växthuset. Nu ska de bara få lite färg också :) Vi kan också smaka de första rädisorna när som helst. Vi längtar som tokar efter jordgubbar. Men det dröjer ett tag till. Kan ju hoppas att det hinner bli lite moget till midsommar :) Likaså potatisen. Den växer så det knakar så hoppas även där på lite midsommar potäter.

Albin har sovit två omgångar idag på dagen. Det är ovanligt, men ganska skönt för oss :)
Nu i två nätter har han inte gnällt efter mat heller. Jag vaknar av att han ligger vaken i vaggan och grejar och snackar lite med sig själv, men inget mat gnäll. Men jag har såklart gett honom ändå :) Men inatt vaknade inte jag förän klockan var halv fem tror jag. Inte ens då bad han om käk... I vanliga fall brukar han ju alltid vara hungrig runt klockan tre på nätterna. Fast inatt var han nog trött. Jag lyckades inte få honom att somna förän efter tolv och självklart vaknade han till igen och vi fick börja om... Så klockan var säkert närmare ett innan han somnade ordentligt.
Imorse sov han och jag gott till efter halv tio. Vaknade inte ens när Peter och hunden gick upp och ut :)

Imorgon är det jobb för Peter igen och vi blir ensamma... Men på fredag är han ju ledig igen och då drar vi ner till Linköping för examens firande för syster! Det ska bli skoj att åka ner igen och träffa familjen.

Dags att göra mig och Albin klara för sängen nu. (Men man blir så tids förvirrad när det fortfarande är så ljust ute fast klockan är halv elva.) Nu väcka knodden som halvsover här på mitt bröst, ge honom lite käk, byta blöja och sedan natta. Sen får jag göra mig klar och dyka ner i sängen. Längtar! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0