Flitig

Jag vaknade redan vid fem imorse och kunde inte somna om. Läste två tidningar i väntan på att tiden skulle gå. Låg och funderade lite och kom fram till att jag var sugen på att baka idag.
Till slut vaknade även Peter äntligen. Roligare att ligga och dra sig i sängen om man har lite vaket sällskap. Han tog ut hunden och jag bakade scones till frukost. Mycket gott med ost på!
Efter frukost började jag med att
sortera alla barnkläder. La dem snyggt och prydligt i byrån och sorterade även sängkläderna. Spjälsängkläderna behöver vi inte än på ett tag så bara dumt att de ligger framme och tar plats. Så ja, nu börjar vi äntligen bli lite förberedda på det/den som komma skall. I stort sett bara vaggan som ska fram och bäddas, vagnen som ska sättas ihop (igen) och även den "bäddas" samt skruva ihop skötbordet och fixa allt där. Men dessa saker kan vänta en stund till. Står ju bara och samlar damm annars :) Dock vet vi inte om vi får plats med skötbordet, om inte så får vi hitta på nått annat tillfälligt.

Jag har också planterat om mina pelargoner och gett dem näring så de nu kan börja ladda för en riklig blomning sommaren lång :)

Nu tänkte jag baka en sockerkaka bara för att :)

Tjing tjong på er!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Du är duktig du!

2012-03-11 @ 16:17:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0