Så bra så

Magen ligger precis på kurvan, 32 cm. Hjärtat slog fint, 139 slag. Blodtrycket fint och vikt 81 kg. Bara ett kg sedan sist! Bebis har ju legat med huvudet neråt bra länge nu och äntligen har den också fixerat sig nu. Då vet man att det närmar sig!
Jag har nu i ett par dagar haft jävulskt ont i min högra skinka. Det hugger och benet vill inte alltid riktigt följa med samt att det blir värre under dagens lopp. Bm bekräftade att det lär vara ischias nerven, just som jag trodde. Bara att gilla läget och hoppas den snabbt återhämtar sig efter förlossningen.

Efter barnmorskan åkte jag och handlade. Blir en riktig Svenne banan husmanskost denna vecka :) Kan inte bestämma mig om jag ska göra rotmos och fläskkorv eller raggmunk med fläsk idag.... Vad tycker du?
I affären passade jag också på att köpa vårens första glass! Dock fick den avnjutas i bilen på vägen hem då det blåser typ orkanbyar ute.

Nu ska jag läsa tidningen och dricka hallon te. Det sägs vara bra att dricka det innan förlossningen då det ska underlätta hela processen. Ja vi får väl se :)


Kommentarer
Postat av: Josefine

Jag tycker inte du ska göra någon av de rätterna, lät inte alls gott :P. Skönt att knytet fixerat sig, snart kommer han/hon ut - jipppi =)

2012-03-13 @ 15:00:44
URL: http://baraordifoljd.blogg.se/
Postat av: Helen

Hoppas det blev rotmos och fläskkorv. Det är ju jättegott. Vad skönt att allt var bra hos barnmorskan. Kramar från moster

2012-03-13 @ 17:31:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0